Značka CUPRA vytvorila verzie Tribe Edition modelov Formentor a Ateca, navrhnuté v Barcelone

24.11.2022 15:29

  • CUPRA vytvorila dve nové verzie modelov Formentor a Ateca, inšpirované  hodnotami svojich fanúšikov
  • Tieto dve vozidlá reprezentujú podstatu toho čo CUPRA TRIBE znamená: nápaditosť, energickosť a aktuálnosť
  • Limitovaná séria Tribe Edition modelov Formentor a Ateca bude uvedená na trh koncom roka 2022.

Značka CUPRA vytvorila dve verzie Tribe Edition svojich modelov Formentor a Ateca, ktoré vznikli v Barcelone. Tieto dva modely vozidiel reprezentujú hodnoty fanúšikov (CUPRA Tribe) svojim nápaditým, energickým, exkluzívnym a aktuálnym dizajnom. CUPRA Tribe sú tvorcovia zmien, ľudia, ktorí zdieľajú zvyky, hodnoty, módu, ducha a postoje. Formentor a Ateca Tribe Edition odrážajú ich vášeň a ochotu spochybňovať konvenčnosť.

Tribe Edition stavia na individualite každého vozidla, ktorému pridáva nový štýl sviežimi novými farbami karosérie, špecifickými diskami kolies z ľahkej zliatiny, ako aj detailmi na karosérii a v interiéri. 

„CUPRA Tribe predstavuje personifikáciu značky a zvýrazňuje jej odhodlanie byť nekonvenčným vyzývateľom, ktorý využíva šance a vydáva sa novými cestami,“ povedal Antonino Labate, globálny riaditeľ CUPRA pre stratégiu, rozvoj a prevádzku. „Verzie Tribe Edition modelov CUPRA Formentor a Ateca dokumentujú ducha pohybu, vzniknutého v Barcelone s účasťou fanúšikov CUPRA.“

TRIBE Edition

Verzia CUPRA Formentor Tribe Edition, pre ktorú sú k dispozícii všetky motory skupiny VZ – teda s výkonom nad 180 kW (245 k), dodáva prvému modelu vyvinutému exkluzívne pre značku CUPRA, väčšiu exkluzivitu. Vysoko výkonné crossover-SUV tým získava ešte výraznejší vzhľad. 

 

Komplet vybavenia zahŕňa nápisy CUPRA vo vyhotovení tmavého chrómu, ako aj masku chladiča, obklady karosérie, kryty vonkajších spätných zrkadiel a disky kolies z ľahkej zliatiny matne čiernej farby. Všetky tieto prvky vizuálne umocňujú športový charakter vozidla.

Vonkajší vzhľad ďalej dopĺňa nový exkluzívny sivý odtieň laku karosérie Cliff Grey, ktorý je alternatívou k čiernej farbe Midnight Black.

CUPRA Formentor Tribe Edition má čierny interiér s špeciálnymi športovými sedadlami, potiahnutými mikrovláknom Dinamica v kombinácii s kožou Nappa. Kovové pedále majú vyhotovenie tmavého hliníka (Dark Aluminium), čím dodávajú kabíne posádky moderný, športový vzhľad v autentickom duchu značky CUPRA.

CUPRA Ateca Tribe Edition nadväzuje na výkonný základný model a umocňuje ho atraktívnym vonkajším vzhľadom a výrazným interiérom.

Odtiene laku karosérie Magic Black a Dark Camouflage sú zladené s novými exkluzívnymi 20-palcovými diskami kolies v dvojfarebnom vyhotovení – kombinácii matne čiernej a medenej farby. Brzdiče kotúčových bŕzd Brembo sú lakované medenou farbou. Ďalším rozlišovacím znakom zvláštnej verzie Tribe Edition sú nápisy CUPRA vo vyhotovení čierneho chrómu. Tieto detaily dodávajú najstaršiemu modelu značky sofistikovaný a elegantný vzhľad.

Modifikácie v interiéri zahŕňajú predné škrupinové športové sedadlá s integrovanou opierkou hlavy potiahnuté mikrovláknom Dinamica v kombinácii čiernej a sivej farby Shark Grey.

CUPRA Formentor Tribe Edition a CUPRA Ateca Tribe Edition sa začnú vyrábať koncom roka 2022. 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode