SodaStream prichádza s domácou výrobou piva

16.07.2016 12:17

Značka SodaStream, svetová jednotka vo výrobe a distribúcii domácich prístrojov na výrobu perlivej vody, prichádza na európsky trh s unikátnou novinkou. Zo špeciálneho koncentrátu si zákazníci v Nemecku a Švajčiarsku už pomocou prístroja môžu v pohodlí domova vyrobiť aj pivo.
 
Na prípravu domáceho piva je použiteľný akýkoľvek prístroj SodaStream, v ktorom si užívateľ pripraví čerstvú perlivú vodu. Tú následne v pomere 2:1 zmieša s originálnym pivným koncentrátom Blondie. Z jednolitrovej fľaše koncentrátu tak vyrobí až tri litre svetlého piva so 4,5% obsahom alkoholu. „Uvedením tohto produktu reagujeme na stále rastúcu popularitu domácej výroby piva. Sme hrdí na to, že naša jedinečná technológia sýtenia vody nám v spolupráci s renomovaným výrobcom piva umožňuje rozšíriť ponuku aj o tento mimoriadne obľúbený nápoj,“ hovorí Daniel Birnbaum, generálny riaditeľ spoločnosti SodaStream o aktuálnej novinke, ktorá je zatiaľ dostupná len na švajčiarskom a nemeckom trhu.

Uvedenie na ďalšie európske trhy, vrátane slovenského, sa očakáva v roku 2017.


Čo je SodaStream
SodaStream je inovatívny systém na výrobu perlivých a ochutených nápojov z čerstvej pitnej vody. A to presne s toľkými bublinkami, koľko máte radi, pretože si intenzitu nasýtenia volíte sami stlačením tlačidla. SodaStream využíva plniteľnú bombičku a nepotrebuje k svojej prevádzke už nič viac okrem čerstvej vody z vodovodu. Okrem toho, že nespotrebováva žiadnu energiu, pomáha šetriť aj váš chrbát a prírodu. Zbavíte sa nosenia ťažkých PET fliaš a starostí s triedením a likvidáciou plastových obalov a plechoviek. SodaStream predstavuje zaujímavú alternatívu k baleným soft drinkom alebo perlivej vode. Osviežujúce nápoje si pripravíte podľa vašej chuti, jednoducho a pohodlne a naviac ohľaduplne k životnému prostrediu.

Súčasťou systému je aj široká ponuka sirupov SodaStream na výrobu domácich limonád a miešaných nápojov. Konzistencia sirupov je vhodná špeciálne pre perlivú vodu. Z jednej fľaše sirupu pripravíte podľa druhu a vlastnej chuti 6 – 20 l nápoja. Jedna bombička vystačí na 60 – 80 l sýteného nápoja a je možné ju jednoducho vymeniť za plnú v širokej sieti predajcov (len za cenu plynu: 7,50 €). So systémom SodaStream si pripravíte kedykoľvek a kdekoľvek – napr. doma alebo na chate – osviežujúci nápoj podľa momentálnej chuti a v množstve, ktoré práve potrebujete. A naviac vás to bude aj baviť.

Viac na: www.sodastream.sk www.facebook.com/SodaStream.Slovakia

 

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode