Domáce bublinky ešte výhodnejšie

15.06.2018 08:33

Leto prichádza a čoraz viac sa rozpráva aj o nutnosti dodržiavania správneho pitného režimu. Čím skôr si z dopĺňania tekutín spravíte pravidelný rituál, tým rýchlejšie pocítite jeho benefity aj na svojom zdraví. Namiesto vláčenia ťažkých a stále drahších balení sýtenej vody si zaobstarajte nového pomocníka, s ktorým si pripravíte obľúbený nápoj v pohodlí vášho domova. Značka SodaStream pripravila na toto leto hneď niekoľko výhodných osviežujúcich noviniek – s nimi sa vám pitný režim bude dodržiavať o čosi jednoduchšie.

 

Chutný bonus

Ak si domov prinesiete niektorý z modelov SodaStream Spirit alebo Jet, získate k nemu u vybraných predajcov ako darček limitované balenie Italian Spritz. Táto špeciálna edícia obsahuje štýlové poháre, v ktorých bude vyzerať akýkoľvek perlivý nápoj neodolateľne. Súčasťou balenia je tiež sirup Spritz. Legendárny taliansky drink si tak pripravíte za niekoľko minút. Stačí pridať pár kvapiek do už nasýtenej vody, prihodiť kocky ľadu, dozdobiť plátkom pomaranča a nápoj ako od profesionálneho barmana je na svete. Sirup je nealkoholický, preto si ho môžu dopriať aj deti či vodiči. Namiešať sa z neho dá i alko verzia. Stačí, ak do deci sýteného drinku pridáte deci prosseca. Počet balení Italian Spritz je limitovaný, preto netreba dlho váhať.

 

Výhodná ponuka

Ak ste milovníkmi domácich bubliniek už nejaký ten rok, zbystrite pozornosť. Kúpa nového prístroja SodaStream v letných mesiacoch je hneď dvojitý zásah do čierneho. Okrem výhodného balenia Italian Spritz môžete získať za nákup nového prístroja 20 eur späť a zbaviť sa starého opotrebovaného či nefunkčného modelu ekologicky a bez starostí. Postup je jednoduchý: stačí si u niektorého zo slovenských predajcov zakúpiť nový prístroj SodaStream, zaregistrovať svoj nákup a odovzdať starý a opotrebovaný prístroj. Nielen, že získate nového štýlového pomocníka za výhodnú cenu, navyše pomôžete aj prírode, ktorú odbremeníte od zbytočného odpadu. Akcia Šrotovné platí do 30. septembra a vzťahuje sa aj na nepoužívané originálne CO2 bombičky SodaStream.

 

Viac informácií na www.sodastream.sk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode