Zvýraznite vašu atraktívnosť s novými vôňami od AVONu!

08.01.2020 23:08

Okoreňte spoločnú chvíľu afrodiziakom, ktoré je ukryté v nových vôňach Mesmerize Mystique Amber pre ženy a pre mužov od spoločnosti AVON Cosmetics. Novinky stimulujú vaše zmysly, zvyšujú príťažlivosť a prebúdzajú chuť zblížiť sa.

 

 

Chcete vyskúšať umenie zvádzania? Použite ambrový olej, ktorý je charakteristickou zložkou nových vôní Mesmerize Mystique Amber od AVONu. Už veky je známy tým, že zvyšuje príťažlivosť. Rozpaľuje vaše zmysly a budete sa vďaka nemu cítiť naozaj špeciálne. S touto neodolateľnou vôňou na vašej pokožke sa môže stať čokoľvek...

 

 

Mesmerize Mystique Amber for Her EDT

Objem: 50 ml

Bežná cena: 24,90 €

Príťažlivá dámska vôňa nasýtená dávkou šarmu a ženskej zvodnosti. Zamatová sladkosť broskyňe a omamný jazmín v kombinácii s orientálnou zlatou ambrou spolu dokonalo tvoria nezabudnuteľnú a zmyselnú vôňu pre ženy, ktoré chcú zvýrazniť svoju atraktivitu.

 

 

 

Mesmerize Mystique Amber for Him EDT

Objem: 100 ml

Bežná cena: 23,50 €

Charizmatická a pôvabná vôňa pre mužov pozostáva zo špeciálnej zmesy intenzívneho korenistého kardamómu a santalového dreva položenej na základoch orientálnej zlatej ambry. Pre mužov, ktorí pri zvádzaní nemajú pravidlá a zanechajú nezabudnuteľný dojem. Zahaľte svoju pokožku do zmyslených a zvodných tónov.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode