Zvodná príťažlivosť

15.04.2017 08:57

Herečka a speváčka Viktória Valúchová je známa z televíznej obrazovky na Markíze, kde ju stále môžete vidieť v speváckej šou Tvoja tvár znie povedome alebo ako drzú Tamaru zo seriálu Búrlivé víno. My sme sa bavili na tému o autách a otestovali spolu nový Range Rover Evoque

Mladosť je radosť a občas starosť...Viki, končíte 3. bakalársky ročník na VŠMU a už toľko divadelných a televíznych skúseností. Kde všade beriete inšpiráciu ako herečka?

Mám síce 21 rokov a zistila som, že pre herca je dôležité, aby sa nebral príliš vážne. Ako herečka si viac všímam  ľudí ako iní a učím sa od nich. Rada pozorujem známych aj cudzích ľudí na ulici a potom z nich pri vytváraní postavy čerpám. Ale inšpirácia sa dá nájsť všade okolo nás, stačí byť len pozorná.

Kde všade vás ešte môžu diváci vidieť?

Hrala som už ako sedemnásťročná v muzikáloch Fame, Hairspray či Obchod na Korze na Novej scéne. Účinkujem aj v muzikáli Atlantída, Šľahačková princezná v bratislavskom divadle Tower Stage. Na kameru som si musela trocha dlhšie zvykať, lebo je to úplne iné ako v divadle. Potom ma pozvali na kasting do súťaže Tvoja tvár znie povedome a na druhý deň mi volali, že ma berú a bola som vlastne prvá z celej osmičky.

Ak by ste sme odbočili a zmenili tému na autá. Čo prvé by vás napadlo nám povedať o tomto svete?

...že dva roky jazdím a myslím si, že na ženu jazdím celkom dobre. Celý deň sa však ponáhľam a tak je moje tempo dosť vysoké. Každý spolujazdec má oči vždy na stopkách, keď jazdím ja, ale napriek tomu som nemala žiadnu ani malú nehodu. Veľmi rada šoférujem a domov do Popradu si jazdu vždy rada užívam a relaxujem.

Aha, tak vodičák ste robili u vás doma v Poprade?

V sedemnástke som si robila v Bratislave, ale potom som rok nejazdila. Našťastie ma vtedajší priateľ učil jazdiť po večeroch každý deň, keď nebolo veľa áut a oplatilo sa. Kúpila som si jazdený Fiat Stilo, ktorý si tak trochu vytrpel, kým som sa časom v jazdení zdokonalila.

Začiatky šoférovania bývajú aj také, že prídu ťukesy, škrkance a neraz aj dopravné nehody alebo vo vašom prípade to tak nebolo?

Haha. Tak raz som po natankovaní odchádzala z pumpy a narazila som do odpadkového koša, lebo som ho nevidela. Doteraz tam mám takú menšiu prielačinu a nemám čas to dať urobiť. Nič vážnejšie som nemala a snažím sa jazdiť podľa predpisov hoci sem tam mi to uletí. S kamarátkou radi jazdíme na otočku do Novej Bane na chatu, lebo viac času nezostáva, ale dosť sa nasmejeme a užijeme si aj tých pár chvíľ či už za volantom alebo na chate.

No keď uletí rýchlosť, tak vás policajti pustia, lebo ste populárna, mladá a pekná..tak vás pustia, že?

Naposledy v Skalici sme robili upútavky na spevácku súťaž Tvoja tvár znie povedome a to som išla domov okolo štvrtej ráno a samozrejme ma zastavili policajti. Mala som fúkať, či som nepila alkohol a boli prekvapení, že som nad ránom nič nenafúkala. V ten deň som sa ponáhľala, lebo o siedmej som už mala točiť Búrlivé víno a cez mesto som išla dosť rýchlo. Mala som šťastie, lebo policajti pozerali Búrlivé víno, tak mi odpustili. Ale stalo sa mi to prvý a poslednýkrát, nemám pocit, že mám nejaké výhody. Ja hlavne ani nepociťujem, že som populárna.

Spomínali ste, že často pred vašou školou parkujete, ale vieme, že v cente parkovanie býva problém. Odtiahli vám už niekedy auto?

Minimálne 4x! Pri VŠMU je večne všetko plné a niekedy dlho jazdím a hľadám miesto, aby som zaparkovala a ľudia tak parkujú, že nechajú priestor iba na jedno mini autíčko. Najvyšší vrchol bol, keď nainštalovali značku pre telesne postihnutých a ja som si pred školou nechala zaparkované auto cez noc a na druhý deň som ho už na tom mieste nenašla, lebo ho odtiahli. Naozaj do mesta by som volila len malé auto, ktoré sa všade dá zaparkovať.

V Bratislave sa veľmi zle parkuje, to je fakt, ale čo pre vás znamená auto?

To je moja kancelária! Cez deň sa viackrát presúvam a pri tom v jednej ruke mám kávu, texty a učím sa, lebo inak to nestíham. Do toho si púšťam pesničku, ktorú sa musím naučiť a tak dookola. Večer, keď prídem domov, tak si všetko v aute poupratujem, lebo cez deň nemám čas, ale na poriadok som háklivá. Chodím aj do umývarky, vysávam, ale predtým si pozriem počasie, lebo občas mám také šťastie, že keď umyjem auto, začne pršať. Hrozné...

Niekde v zahraničí ste jazdili niečo iné ako je auto?

Ja som vždy bola taká hanblivka a nikdy by som o sebe nepovedala, že sa raz odviažem a budem odvážne jazdiť na skútri. Boli sme na dovolenke a s kamoškou sme si vzali skúter na vodu. Jazdili sme cez tie najväčie vlny a poriadne sme sa vybláznili až sme zašli do prístavu, kde kotvili tie najväčšie lode. Nepríjemnosť sa stala, že ten skúter sme potom dali môjmu otcovi a ten vyrazil na otvorené more. Vďaka našej divokej jazde mu došiel benzín a v diaľke sme videli ako sa vracia späť na výpary...

No a aké auto máte vysnívané, keď raz budete veľká herečka?

Bijú sa vo mne dve osoby, lebo buď by som chcela štýlové auto ako je Mini Cooper alebo praktický Opel Mokku. Doma si ho požičiavam a cítim sa v ňom veľmi bezpečne a neriešim rozbité cesty. To asi budem riešiť neskôr, keď budem mať rodinu.

Je pravda, že kategória SUV je mimoriadne obľúbená medzi ženami a tam patrí aj nový Range Rover Evoque 2,0 TD4 SE v červenej metalíze. Ako sa vám páči tento typ auta?

Milujem takéto veľké autá, pretože mám v nich absolútny pocit bezpečnosti! Zvonku Evoque pôsobí mohutne, ale príťažlivo a vo vnútri veľmi priestranne. Všetko je v ňom precízne prepracované a kvalitu cítiťv každom detaile. Zaujal ma výsuvný okrúhly ovládač automatu,  pre mňa niečo nové, čo som ešte nezažila. Po nasadnutí som zažila ozajstný komfort, na ktorý si každá žena rýchlo zvykne a do mestskej premávky by som ho vrelo uvítala. Cúvacia kamera je tiež výborná vec pri parkovaní. Možno raz v živote takéto auto budem mať...júj a v takej luxusnej výbave ani nehovorím. Hoci tento model nie je najlacnejší, tak tí, ktorí si ho kúpia, dostanú mimoriadne atraktívne auto podľa svojich predstav! Cítim sa v ňom rozmaznávaná pohodlnými sedadlami, ktoré sú vhodné na dlhé trasy a nebude vás bolieť chrbát. Naftový dvojliter bol živý a viem si ho predstaviť aj v ťažšom teréne po lesných hrbolatých cestách nie iba na asfalte. Zaujal ma ešte asistent rozjazdu do kopca, ale aj sledovanie mrtvého uhla a veľa bezpečnostných systémov, ktoré uľahčovali jazdu v každom smere. Range Rover Evoque je univerzálne auto na každú príležitosť, ale hlavne zvodné a príťažlivé pre každú ženu!

Text a foto: Alena Chorvátová

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode