Žiarivý úsmev a príťažlivé matné pery sú najväčším trendom nadchádzajúcej jari

02.02.2016 21:06

AVON a CURAPROX prinášajú jedinečné novinky, vďaka ktorým budú dokonalé nielen vaše pery, ale aj zuby

Urobiť na okolie dobrý prvý dojem je základom úspechu. Zárukou je, okrem dokonalého celkového vzhľadu, úprimný úsmev. Avšak v momente, keď sa usmejete, ľudia sa zameriavajú na vaše pery a taktiež aj zuby. Preto je potrebné obom venovať dostatočnú pozornosť. Ak chcete, aby vaše pery vynikli, potrebujete k nim nielen krásny rúž, ale aj pekné biele a zdravé zuby. A platí to aj opačne.
Preto sa CURAPROX, značka produktov dentálnej hygieny, s nadšením pripája k uvedeniu nového Rúžu True Color Matte od kozmetickej spoločnosti AVON. Aktuálnym trendom nadchádzajúcej jari v oblasti líčenia je spojenie sýtočervených matných pier a žiarivo bielych zubov. Túto klasickú kombináciu obľubujú moderné a sebavedomé ženy, pre ktoré je prirodzenou voľbou.

AVON prináša po prvýkrát jedinečný Rúž True Color Matte, ktorý má dokonale matnú farbu a dôkladne pery hydratuje. Novinka má zamatovo jemné zloženie, vďaka čomu sa ľahko nanáša, nevysušuje pery a chráni ich pred stratou hydratácie.

Navyše poskytuje trvácnu a sýtu matnú farbu. Rúž je v ponuke v štýlových odtieňoch vhodných na každú príležitosť. Zo širokej škály matných farieb, si určite vyberiete ten svoj. Pocíťte tak rozdiel na vlastných perách, jednoznačne si tento rúž zamilujete.

Objem: 3,6 g

Bežná cena: 6,90 €

Aby ste dosiahli požadovaný efekt, siahnite po novinkách oboch spoločností. Dokonale matnú a sýtu farbu dodá vašim perám Rúž True Color Matte od AVONu a biely chrup dosiahnete pomocou unikátnej čiernej bieliacej pasty od CURAPROX.

Objem: 90 ml + 1ks zubná kefka CS 5460 ultra soft

Bežná cena: 24,50 €

Často nie sme spokojní so svojím chrupom, a aj keď máme celkom pekné zuby, sú zafarbené a žlté. Pritom dôvodom tmavšieho odtieňa zubov mnohokrát nie je ich prirodzená farba, ale pigment usadený na sklovine, typický napríklad pre milovníkov kávy či červeného vína. Práve nová zubná pasta Black Is White zabraňuje ukladaniu týchto pigmentov, navyše to robí veľmi šetrným spôsobom. Namiesto agresívnych chemických bielidiel využíva aktívny uhlík, ktorý absorbuje čiastočky zafarbenia. Zároveň paste dodáva jej netradičnú čiernu farbu.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode