Zoznámte sa s novým BMW iX3

09.02.2021 08:45

Mobilita budúcnosti je téma, ktorá elektrizuje planétu. Je zrejmé, že budúcnosť patrí elektrickej mobilite. Preto nečakajte: Zoznámte sa s BMW iX3.

Úplne prvé čisto elektrické  SAV - BMW iX3 kombinuje to najlepšie z dvoch svetov: jazdnú dynamiku a prémiovú kvalitu BMW X3 so zvýšeným výkonom a efektivitou piatej generácie technológie BMW eDrive.
Iinšpiruje čistým a sústredeným dizajnom, nekompromisne efektívnym elektrickým pohonom a radosťou z jazdy, kombinovanou so všetkými výhodami SAV. BMW iX3 dopĺňa rodinu X3, čím napĺňa prísľub BMW „Power of Choice“.

Ohromujúce dizajnové prvky exteriéru aj interiéru.

BMW iX3 kombinuje inovatívnosť a expresívnosť. Čisté a dynamické kontúry mu dodávajú moderný puristický vzhľad, zatiaľ čo expresívne BMW i akcenty zvýrazňujú exkluzivitu úplne prvého čisto elektrického Sports Activity Vehicle. Nápadná predná časť zaujme hneď na prvý pohľad, predovšetkým vďaka obličkám, typickým pre BMW i, so sieťovou štruktúrou a horizontálne usporiadanými nugetmi. Nový dizajn 20-palcových aerodynamických kolies spolu s vložkami difúzora vo farbe BMW i Blue dôsledne prenáša špecifický dizajnový jazyk až na zadné partie. Pomocou individuálnych detailov, ako sú napríklad BMW i prahy a štandardné ambientné osvetlenie, prednastavené na farbu BMW i Blue, vytvára interiér modernú a elegantnú atmosféru. Spolu s diskrétnym emblémom BMW iX3 na stredovej konzole podčiarkujú jedinečnosť vozidla aj indikátory a ukazovatele na prístrojovom paneli a iDrive displeji, vytvorené špecificky pre elektrický pohon. Takýmto spôsobom BMW iX3 demonštruje svoj elektrizujúci charakter – bez kompromisov.

 

NABÍJANIE BMW iX3.

Bez ohľadu na to, kde chcete nabíjať svoje BMW iX3, BMW Charging vám ponúka na mieru šité produkty a služby. V prípade verejného nabíjania BMW Charging poskytne prístup k sieti viac než 450 tisíc nabíjacích miest na celom svete. Medzi nimi je aj množstvo vysokovýkonných nabíjacích staníc, napríklad tie od nášho kooperačného partnera IONITY, na hlavných cestných ťahoch po Európe. S ich nabíjacím výkonom až do 150 kW môžete nabiť BMW iX3 na 80 % približne za pol hodiny. To znamená ešte výraznejšie skrátenie prestávok počas cestovania s vaším BMW iX3. BMW Charging k tomu dodáva aj všetko, čo potrebujete pre nabíjanie doma, vrátane praktického balíka riešení, ak si ho želáte. S novou flexibilnou rýchlonabíjačkou dokážete nabiť vaše BMW iX3 z domácej zásuvky, alebo – s ďalším doplnkovo dostupným adaptérom – z výkonnejšej priemyselnej zásuvky. Ak potrebujete vhodnú zásuvku, stačí si jednoducho objednať profesionálny inštalačný servis. Toto platí aj pre zariadenie BMW Wallbox Essential s nabíjacím výkonom až do 11 kW, alebo alternatívne Smart Wallbox, ktorý navyše ponúka aj extra služby pre inteligentné nabíjanie. BMW Charging podporí vás a vaše vozidlo aj nápomocnými digitálnymi službami.

Vďaka inteligentným službám Connected Charging si kedykoľvek môžete skontrolovať stav nabitia batérie na centrálnom informačnom displeji, vrátane presného prehľadu o polohe nabíjacích staníc a o tom, či sú práve voľné. Máte tiež istotu, že tak pohon, ako aj interiér, majú včas pred cestou optimálnu teplotu, získate prehľad o histórii vašich nabíjacích cyklov a mnoho ďalších informácií.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode