Značka Orbit vám pomôže získať sebavedomie a dopriať si čas zažiariť

31.08.2017 14:12

Čas zažiariť čaká na každého z nás a je to len otázka využitia tých správnych príležitostí. Značka Orbit vám môže pomôcť vystúpiť z davu, vyjadriť svoj názor a byť hrdinom všedného dňa pre seba aj druhých!

Skutočnosť, že hrdinom môže byť v podstate každý z nás, zistila značka žuvačiek bez cukru Orbit v nedávnom výskume*. Pre väčšinu populácie (87,7 %) totiž nie je hrdina niekto s nadprirodzenými schopnosťami, ale práve naši najbližší. Takmer 80% respondentov vidí hrdinu priamo vo svojej rodine alebo priateľoch. Sú pre nich predovšetkým skvelou inšpiráciou, pomáhajú im prekonávať životné výzvy a  svojimi činmi im dodávajú sebavedomie a skvelý pocit.


Pre každého z nás znamená veľký moment niečo úplne iné. Niekto sa dlhodobo snaží prekročiť svoj tieň a zažiariť v oblasti, v ktorej nemá veľa skúseností alebo to môže byť rozhodnutie splniť si sen, či túžba konečne vystúpiť z davu a chytiť sa svojej šance. Niekto sa stále snaží zdokonaľovať v tom, v čom už aspoň trošku vyniká. Nemusí to byť nič, čo vám prevráti život naruby. Zažiariť môžete aj
vďaka každodenným situáciám: či už sa snažíte byť najlepším v úlohe kamarátky, partnera, rodiča, dcéry, syna alebo kolegu, nesmie vám chýbať sebavedomie a úsmev na tvári Orbit chce byť svojim priaznivcom neustále nablízku. Preto sa rozhodol nechať zažiariť každého, kto sa cíti aspoň trochu ako hrdina v bežných životných situáciách.

Žuvanie žuvačky bez cukru prispieva k pocitu sebavedomia, ktoré prirodzene prichádza s čistými a zdravými zubami. Orbit odkazuje všetkým, ktorí chcú zažiariť, že žuvačka bez cukru neprináša len dentálne benefity, ale tiež úsmev a spolu s ním aj pocit sebaistoty. Ten nám pomáha sústrediť sa na veci, ktoré chceme v živote dosiahnuť, umožní nám čeliť každodenným výzvam, vychutnať si každý moment a využiť všetky príležitosti.


ZNAČKA ORBIT PRÁVE HĽADÁ HRDINU OBYČAJNÉHO DŇA!

Na Facebooku Orbit Klub a www.caszaziarit.sk prebieha od 28. augusta 2017 súťaž: Staňte sa hrdinom všedného dňa alebo nominujte niekoho z vášho okolia. Značka Orbit víťazovi pomôže k tomu, aby si doprial ČAS ZAŽIARIŤ. Odmenu však dostanú tiež najoriginálnejšie nominácie, ktoré získajú najviac likes! Sledujte Facebook značky Orbit a doprajte sebe a svojmu hrdinovi ČAS ZAŽIARIŤ. Viac informácií a podrobné pravidlá súťaže nájdete na www.caszaziarit.sk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode