ZNAČKA CITROËN NA AUTOSALÓNE V NITRE KOMPLETNÁ MODELOVÁ PONUKA NOVÝCH VOZIDIEL, ALE AJ IKONICKÉ MODELY ZNAČKY K JEJ 100.VÝROČIU

02.10.2019 09:08

Značka Citroën predstaví na nitrianskom autosalóne svoju kompletnú modelovú ponuku. V expozícii bude vystavených 11 osobných vozidiel s dôrazom na najnovšie SUV modely značky, na vonkajšej ploche 5 úžitkových vozidiel vrátane prestavieb. Pri príležitosti 100.výročia značky budú pre návštevníkov autosalónu vystavené aj jej

3 ikonické modely, ktoré sú odkazom na jej bohatú históriu. Návštevníci expozície sa majú na čo tešiť.

 

  • Najnovší model v ponuke značky – Comfort Class SUV CITROËN C5 AIRCROSS;

  • Kompaktné a priestranné SUV Citroën C3 AIRCROSS so sviežim a originálnym dizajnom;

  • Limitovaná edícia k 100.výročiu značky - Citroën C3 ORIGINS;

  • Slovenský Citroën C3, ktorý je bestselerom značky a vyrába sa len na Slovensku;

  • Veterány Citroën vo výstavnej expozícii pri príležitosti 100.výročia značky.

 

 

NOVÉ SUV CITROËN C5 AIRCROSS s pružením s progresívnymi hydraulickými dorazmi® a sedadlami Advanced Comfort, ktoré sú exkluzivitou značky Citroën, prináša do tejto triedy nevídaný komfort. Novinka tiež prináša 3 samostatné rovnako široké sedadlá vzadu, 20 asistenčných systémov a rekordný objem kufra až 720 litrov. Od predstavenia model C5 Aircross u nás zaznamenal výrazne pozitívne odozvy.

Výrazné miesto v expozícii značky majú aj ďaľšie úspešné modely - kompaktné SUV CITROËN C3 AIRCROSS, ktoré od svojho uvedenia zaznamenalo výborné výsledky – už viac ako 1.000 predaných vozidiel na Slovensku. V expozícii bude mať svoje miesto aj náš slovenský model – CITROËN C3. Toto výrazné a príťažlivé vozidlo, ktoré sa vyrába len na jedinom mieste na svete, a to práve u nás na Slovensku – vo výrobnom závode koncernu PSA Groupe v Trnave, sa stalo bestsellerom značky. Od jeho uvedenia bolo na Slovensku predaných už takmer 4.000 vozidiel.

 

 

Autosalón je opäť výbornou príležitosťou predstaviť aktuálnu modelovú ponuku značky Citroën. Moderný modelový rad ukazuje schopnosť značky Citroën vdýchnuť odvážnym dizajnom svieži optimistický vietor do spoločnosti veľkosériových výrobcov automobilov. Popri tom prináša aj množstvo pohodlia, na ktoré sú priaznivci tejto značky už tradične zvyknutí. Od roku 1919 značka Citroën preukazuje počas celej svojej histórie nepopierateľnú odvahu a oddanosť človeku. S takmer storočným bohatým dedičstvom predstavujúcim  viac ako 300 modelov, z ktorých niektoré navždy poznamenali automobilový priemysel, sa značka  Citroën zapísala do sŕdc všetkých nadšených motoristov. Túto úžasnú historickú cestu inicioval pred 100 rokmi geniálny vizionár André Citroën.

 

LIMITOVANÁ SÉRIA ORIGINS

Limitovaná edícia modelov ORIGINS predstavuje komplexnú sériu vyvinutú špeciálne pri príležitosti storočnice značky. Obsahuje modely Citroën C1, C3, kompaktné SUV C3 Aircross, nový model C4 Cactus, model C4 SpaceTourer a C-Elysée. Edícia Origins sa vyznačuje špeciálnymi farbami a materiálmi s bronzovými akcentmi, ktoré sa odrážajú v znaku Origins since 1919 umiestnenom na karosérii.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode