Zmena vo vedení Summit Motors Slovakia

09.03.2018 14:04

Novým generálnym riaditeľom oficiálneho importéra vozidiel značky Ford na Slovensku, spoločnosti Summit Motors Slovakia, je od februára tohto roku Alexander Vyšek.

 

Cítim, že je správny čas pridať sa k Fordu, keďže značka má veľmi atraktívne portfólio modelov, skvelý dizajn a ponúka širokú škálu produktov pre takmer každú skupinu zákazníkov. Mojím cieľom je vybudovať silný vzťah medzi slovenskými zákazníkmi a značkou Ford – chceme sa stať najlepšími v triede pri riešeniach mobility našich zákazníkov“, predstavil svoju víziu nový generálny riaditeľ.

 

Alexander Vyšek odštartoval svoju kariéru v automobilovom priemysle v roku 2005 v spoločnosti General Motors v Rakúsku, kde postupne získaval skúsenosti na viacerých pozíciách v oblasti marketingu, popredajných služieb a predaja. Od roku 2010 pôsobil ako manažér obchodných operácií a následne ako riaditeľ pre služby zákazníkom pre značku Jaguar a Land Rover v ČR.

 

Ako prezident Summit Motors Slovakia som veľmi rád, že pán Vyšek prichádza do tímu ako generálny riaditeľ. Má dlhoročné skúsenosti v automobilovom priemysle a veríme, že do našej spoločnosti prinesie svieže myšlienky, dobrú atmosféru a dokáže prispieť k ďalšiemu rozvoju značky Ford na Slovensku, a to aj v období, kedy automobilový priemysel v globálnom meradle prechádza nebývalými zmenami“, dodal Keizo Takahashi.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode