Zlatíčko

22.11.2020 10:19

Mitsubishi Space Star v zlatej metalíze je ako Silvestrovská trblietka na oblohe....pardón, ktorá padla na naše cesty a stala sa naším milým zlatíčkom. Môže sa pochváliť automatickou prevodovkou CVT, ale aj úsporným motorom a samozrejme odetá v atraktívnom dizajne.

Facelift novej masky pritiahol záujemcov o tento model, ktorý je už dostupny v cene pod 10 000 eur a s automatickou prevodovkou CVT niečo málo cez 15 000 eur poteší nejednu vodičku, ktorá nemá rada mestské kolóny.  A preto určite zaujme Space Star zaujme predovšetkým tých nadšencov, ktorí chcú svižné auto do mesta, ale aj kompaktné vozítko vhodné na parkovanie.

Jednoduchý, ale útulný interiér pôsobí moderne a dá vám to, čo potrebujete. Aj priestoru je dostatok či už vpredu alebo vzadu a štyria pasažieri sa sem vmestia bez problémov. Kufor je tiež v tejto triede dostačujúci.

Inak 80 koní pod kapotou autu stačí a ani absencia turba nie je potrebná, pretože motor hladko pracuje. Jednoznačne mňa aj môjho syna, zanieteného motoristického novinára zaujal športový režim. Vyššie otáčky benzínovému trojvalcu sedeli veľmi dobre a v nižších otáčkach sme volili ekonomický režim pri kľudnejšej jazde. A priemerná spotreba okolo 5 l / 100 km bola v meste vyhovujúca a na diaľnici pri dynamickejšej jazde o liter až dva viac ná vcelku vyhovoval. Samozrejme záleží, ako dupete na plynový pedál...

Jednznačne sa táto jednadvojka najlepšie cíti v meste ako ryba vo vode a my sme si toto zlatíčko obľúbili a veríme, že fanúšikovia značky Mitsubishi určite tiež tento model budú voliť Space Star ako druhé auto do rodiny...

Text: Alena Chorvátová

Foto a video: Mário Chorvát

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode