Zlatá studňa vypestovala novú osviežujúcu príchuť. Ibištek!

09.10.2019 17:19

Jesenné obdobie sa nám hlási celkom novými farbami a chuťami, než tými, na ktoré sme boli zvyknutí počas leta. A novú, originálnu, sviežu príchuť prináša do našich obchodov aj Dotyk kvetov od Zlatej Studne. K obľúbenej baze a upokojujúcej levanduli pribudla nevšedná chuť ibišteka.

Kvetový rad od Zlatej Studne Dotyk kvetov, rešpektuje trendy zdravého životného štýlu, prírodu a preferencie milovníkov pramenitých, ochutených vôd. Tento produkt zosobňuje pocit dokonalého osvieženia, ktoré je dosiahnuté čisto prírodnými arómami. Preto veríme, že novinka Ibištek, sa stane vašou obľúbenou pramenitou vodou.

 

Kvet ibišteka vás osloví nielen výnimočným tvarom, ale aj vôňou. Zaujímavosťou je, že táto rastlina má až okolo 200 ďalších druhov. Preto môžete nájsť ibištek v rôznych farbách a nie iba v typicky červenej. Jeho chuť je mimoriadne obľúbená po celom svete. Ak ste ešte s ibištekom nemali tú česť, tešiť sa môžete na lahodnú, osviežujúcu chuť, ktorá pohladí vaše chuťové poháriky. Ibištek je aktuálne veľmi trendová chuť v kategórií kvetových príchutí. Je bohatý na antioxidanty a má množstvo ďalších pozitívnych účinkov.

 

Dotyk kvetov ibištek má okrem skvelej chuti aj nízky obsah kalórií, čo určite ocenia všetci tí, ktorým záleží na zdravom životnom štýle. A to nie je všetko. Dotyk kvetov neobsahuje žiadne umelé farbiva, ani sladidlá, takže vás pohladí čistá aróma prírody. Je ideálnou voľbou ak preferujete bezbublinkové, ochutené prírodne nápoje.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode