Zimné pneumatiky WinterContactTM TS 860, ku ktorým je možné využiť aj službu ContiGarant

26.10.2016 09:00

Spoločnosť Continental uvádza technologicky vyspelé zimné pneumatiky WinterContactTM TS 860, ku ktorým je možné využiť aj službu ContiGarant

Pneumatiky WinterContact ™ TS 860 zvyšujú bezpečnosť jazdy vďaka novým technológiám Cool Chili™, Liquid Layer Drainage™ a Snow Curve+
Dosahujú ešte lepší brzdný výkon, než mali ich predchodkyne
Teraz je možné využiť službu ContiGarant, ktorá sľubuje nárok na vrátenie 100 % z nákupnej ceny pneumatík


Popredný výrobca pneumatík, spoločnosť Continental, uvádza na slovenský trh úplne nový model zimných pneumatík pre osobné vozidlá - WinterContact™ TS 860. Pri vývoji spoločnosť využila najmodernejšie technológie, vďaka ktorým pneumatiky dosahujú mimoriadny brzdný výkon na mokrom, zasneženom aj zľadovatenom povrchu. Vozidlo obuté do pneumatík WinterContact™ TS 860 sa tak stáva v zimných mesiacoch lepšie ovládateľným a bezpečnejším. K najnovšiemu modelu pneumatík navyše spoločnosť ponúka garančný program ContiGarant.


WinterContact™ TS 860 je najnovší model zimných pneumatík od spoločnosti Continental. Rovnako ako jeho predchodcovia dosahuje vo výkonnostných testoch skvelé výsledky, a to najmä vďaka využitiu moderných technológií, ktoré zlepšujú jazdné vlastnosti a zvyšujú tak bezpečnosť jazdy. Behúňová zmes Cool Chili™ obsahuje vysoký podiel siliky, zaisťujúcej excelentnú priľnavosť na mokrom povrchu. Súčasťou zmesi je tiež špeciálna živica, ktorá udržuje behúň plášťa veľmi flexibilný a zvyšuje brzdný výkon na mokrej či zasneženej vozovke.

Počas brzdenia na ľade vzniká vodný film, znižujúci kontaktnú plochu pneumatiky s vozovkou, čím sa zhoršuje brzdný výkon. Technológia Liquid Layer Drainage™ pomocou vertikálnych kapilár a horizontálnych kanálikov zaisťuje "stieračový efekt" odstraňujúci tento film, čím napomáha k skráteniu brzdnej dráhy na namrznutých či zľadovatených vozovkách. U pneumatík WinterContact™ TS 860 sú v rámci technológie Snow Curve+ na bokoch priečnych drážok prvýkrát použité zárezy vytvárajúce 3D štruktúru, ktoré posilňujú vzájomné prepojenie pneumatiky so snehom na povrchu vozovky. Práve vďaka dodatočným adhéznym zárezom v bočných stenách drážok je zvýšená stabilita jazdy na zasnežených vozovkách.

Spoločnosť Continental navyše teraz ponúka garančný program ContiGarant. ContiGarant je rozšírená záruka platná od 1. septembra 2016 pre majiteľov osobných, SUV a 4x4 pneumatík značky Continental, ktoré zakúpili a obuli u vybraných predajcov a vo vybraných servisoch. Garancia sa môže uplatniť do minimálnej zostatkovej hĺbky dezénu 4 mm pri letných aj zimných plášťoch. Zákazník sa tromi jednoduchými krokmi môže zaregistrovať na www.contigarant.sk. V prípade neopraviteľného poškodenia pneumatík táto služba garantuje, pri dodržaní stanovených podmienok, vrátenie plnej nákupnej ceny spotrebiteľovi. Ide napríklad o poškodenia ako sú roztrhnutie bočnice o cudzí predmet, poškodenie o obrubník, prepichnutie väčšieho priemeru či prerazenie pneumatiky. ContiGarant je možné uplatniť počas 12 mesiacov od dátumu prvého obutia pneumatiky na vozidlo spotrebiteľa.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode