Zima vás už nebaví? Príďte sa zohriať do Costa Coffee!

26.01.2019 16:19

Navliekli ste si dva svetre, šál a vlnené ponožky, ale stále je vám zima? Lepšie, než zaliezť v januári za pec, bude, keď navštívite kaviareň Costa Coffee a zohrejete sa zvnútra. Energiu po silvestrovských radovánkach doplníte mrkvovou tortou v krémovom "kožuchu" a café latte s mandľovým sirupom, novinkami v zimnej ponuke kaviarní.

Mrkvový koláč v krémovom "kožuchu"

V jednoduchosti je krása. Piškótové cesto s mrkvou a hrozienkami striedajú vrstvy smotanového krému. Ten je tiež na povrchu i po jeho bokoch. Mrkváč je do krému doslova oblečený, ako do bieleho zimníka. Kto niekedy pripravoval mrkvový koláč, vie, že príprava je jednoduchá a vláčnosť vďaka mrkve a krému je zaručená. Ale aký je ten správny pomer mrkvy, hrozienok a ďalších ingrediencií? V tom tkvie to čaro. Stane sa mrkvový koláč z Costa Coffee vaším favoritom?

 

Novinka: Mandľové latte

Dať si dobré latte nie je žiadny oriešok, zvlášť keď chutí po mandliach. Vedeli ste, že najbližšími príbuznými mandľovníka sú broskyne a marhule? Možno práve preto sú mandle jemne sladké a výborne sa hodia pre kombináciu espressa a napeneného mlieka. Nenechajte si ujsť zimnú ponuku v podobe café latte s mandľovým sirupom. Keby ste mali mandlí stále málo, ochutnajte čokoládové brownie so slaným karamelom a mandľami. Spojenie chutí znie skvele a ešte lepšie chutí.

 

Cukrové kroketky priamo do pusy

Ranná ponuka nemohla byť sladšia a lákavejšia. K výbornej káve malé kroketky z odpaľovaného cesta posypané perličkovým cukrom. Sladký štart do nového dňa, ktorý je tak akurát veľký, že ho nemusíte ohryzkávať, ale rovno s ním do pusy.

Cukrové kroketky sú v zvýhodnenej ponuke 5 ks za 1,2 € Sk ku káve (do 11:00 hod.). Kúpiť si ich ale môžete aj samostatne počas celého dňa.

 

 

Více na www.costa-coffee.sk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode