Zima v Štubaiskom údolí – šport, zábava a pôžitok!

13.10.2018 13:55

Pestro osvetlené noci a hudobné hity v Skizentrum Schlick 2000 Skizentrum Schlick 2000 vo Fulpmes otvára zimnú sezónu 8. decembra s Winter Warm - Up na vrcholnej stanici lanovky Kreuzjoch.

Od 26. decembra tam bude opäť ohnivo a pestro : Počas ôsmich nočných show , vždy v stredu, premení Skischule Stubai a Skizentrum Schlick 2000 svah pri strednej stanici lanovky na farebnú scenériu s názvom „ Night of Colours “. O tento zážitok sa postarajú spolu účinkujúci inštrukt ori, českí umelci pracujúci so svetlom, odvážni motokrosoví jazdci, ratraky a mnoho iných. Ak budete mať náladu a chuť, môžete tento večer zakončiť vzrušujúcou nočnou sánkovačkou.

Ďalšie príležitosti, ako si užiť zimnú sezónu a zatancovať si na najnovšie h ity, ponúkajú podujatia LIFE Radio Wintertour 10. februára , Ö3 Pistenbullys 17. marca, ako aj párty na chatách každú nedeľu od polovice marca 2019 v Skizentrum Schlick 2000.

Viac informácií a ďalšie podujatia na : www.schlick2000.at

Fanúšikovia sánkovania sa stretnú pri lanovke Elferbahnen Na štvrtom teste sánok, 4. Rodeltestival si 12. januára 2019 budete môcť na sánkarskom kopci štubaiského údolia Elfer v Neustift e poriadne otestovať tri veľmi dlhé prírodné sánkarské dráhy. V tento deň bude všetko podriadené zábave na dvoch sklzniciach : Návštevníci môžu zdarma otestovať sánky rôznych výrobcov z Rakúska, Nemecka a Talianska, budú môcť vyhrať skvelé vecné ceny a vo výstavnom areáli pri ú dolnej stanici lanovky Elferbahnen im predstavia skvelé inovácie a cenné tipy na použitie športového výstroja. Viac informácií o Elferbahnen na : www.elfer.at Zimné nočné vandrovačky v Natur Aktiv Park Klaus Äuele Túlať sa zasneženou krajinou, užívať si ticho a počuť len vŕzganie snehu pod nohami – to robí zimnú turistiku takou fascinujúcou . A ešte o čosi fascinujúcejší môže byť tento zážitok v noci. Presne to ponúka jú zimné nočné vandrovačky v parku Natur Aktiv Par k Klaus Äuele .

10. a 24. januára 2019 sa okolie chaty Marend Stüberl ponorí do pôsobivého svetla. Návštevníci tu môžu objavovať chodníky pri sprevádzaných prechádzkach s fakľami, prizerať sa rezbárovi pri tvorbe úžasných ľadových sôch, načúvať tradičným muzikantským skupinám, zakorčuľovať si či zahrať curling na prírodných k lziskách , dopriať si dobrodružnú jazdu na psom záprahu a vychutnať si pri stánkoch kulinársku ponuku regiónu.

Začína sa vždy o 19.30 hod. a bezplatné autobusy budú pravidelne premávať z obce Schönberg k miestu konania podujatia a naspäť. Viac informácií o podujatiach na : www.stubai.at/events/

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode