ZETOR TRACTOR SHOW mieri na Slovensko

16.05.2014 12:02

Už štvrtý rok usporadúva spoločnosť ZETOR TRACTORS obľúbenú predvádzaciu akciu pre odborníkov i širokú verejnosť ZETOR TRACTOR SHOW. Tohtoročný program je výnimočný najmä počtom zastávok a navštívených krajín. V 20 štátoch sa môžu diváci tešiť na 120 samostatných akcií. Štvornásobné navýšenie počtu krajín v porovnaní s minulým rokom je dôkazom jej vysokej obľuby u zákazníkov spoločnosti Zetor. Slovenskú republiku navštívi ZETOR TRACTOR SHOW dvakrát. Na prezretie a vyskúšanie bude celé portfólio traktorov i vybrané príslušenstvo.

ZETOR TRACTOR SHOW odštartovala 3. marca 2014 v Holandsku, odkiaľ pokračovala do Francúzska, Belgicka a Maďarska. Vďaka veľkému záujmu návštěvníkov organizátori zdvojnásobili počet promotrackov. V porovnaní s predchádzajúcimi ročníkmi tractor show zavíta do množstva nových krajín, medzi ktoré patrí Írsko, Grécko či Švédsko.

 

Mapu s kompletným zoznamom zastávok nájdete na

http://www.zetor.com/tractorshow

 

V prvej polovici roku 2014 navštívi ZETOR TRACTOR SHOW 2 miesta na Slovensku, konkrétne 10.6. Bobroveckú dolinu a 14.6. Ľubietovú. Všetky akcie budú prebiehať  medzi 10. a 16. hodinou. Druhýkrát sa na predvádzacie akcie môžu návštěvníci na Slovensku tešiť na jeseň tohto roku.

 

Hlavným tématom ZETOR TRACTOR SHOW 2014 je efektivita, ktorá je jedným z pilierov značky. Adam Žert, riaditeľ predaja a marketingu ZETOR TRACTORS a.s. k tomu dodáva: „Efektivita prestupuje celou filozofiou spoločnosti a patrí tiež medzi kľúčové kritériá pri výbere našich obchodných partnerov. Zákazníci sa o tom môžu sami presvedčiť na aktuálnej ZETOR TRACTOR SHOW, na ktorej budú predstavené traktory Zetor s motormi dosahujúcimi naozaj efektívne využitie paliva“.

 

Konkrétne na návštevníkov čakajú traktory Zetor z výkonovo najvyššej modelovej rady Forterra, medzi ktoré patrí i Forterra HSX s koncepciou 16V motora, ktorý ušetrí poľnohospodárom až 2,9 litra paliva za hodinu prevádzky. Pre tento typ motora nájdete na webových stránkach www.zetor.cz užitočnú kalkulačku pre výpočet ročnej úspory podľa najazdených motohodín a ceny paliva. Nechýbajú ani traktory z rady Proxima a Zetor Major patriace v histórii značky k tým najúspešnejším. Uvidíte tiež nové príslušenstvo dodávané pod značkou Zetor System.

 

Tradíciu putovných predvádzacích akcií odštartovala spoločnosť ZETOR TRACTORS v roku 2011, a to pri príležitosti osláv 65. výročia značky Zetor.

 

Podrobnejšie informácie o značke Zetor a ich produktoch nájdete na stránkach www.zetor.cz.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode