Želírujte na MAXImum vďaka novej, väčšej a praktickejšej Kyseline citrónovej Dr. Oekter!

23.04.2020 21:32

Džemy, marmelády, sirupy či ovocné želé? Áno, sezóna zavárania a želírovania nám už klope na dvere! Preto Dr. Oetker, líder kategórie prípravkov na zaváranie, prichádza s obľúbeným pomocníkom v novom, väčšom a praktickejšom balení. Kyselina citrónová Dr. Oetker v 80 g MAXI balení so šikovným „zip-lock“ uzáverom teraz poteší všetkých milovníkov domáceho džemovania a ekologického upratovania bez chémie. Vďaka nej vyčarujete nielen skvelé pochutiny, ale aj efektívne odstránite vodný kameň z domácich spotrebičov. Neváhajte a vyskúšajte aj vy superschopnosti všestrannej Kyseliny citrónovej Dr. Oetker. Výrobok je vegánsky s certifikátom.

 

Želírovanie na MAXImum!

 

Odštartujte želírovaciu sezónu na plné obrátky so skvelou NOVINKOU – Kyselina citrónová Dr. Oetker, ktorá prichádza s 80 g MAXI balením a s praktickým „zip-lock“ uzáverom pre opätovné uzatváranie obalu a  jednoduché skladovanie. Kyselina citrónová Dr. Oetker je ekologickým a všestranným pomocníkom nielen v domácnosti, ale aj počas letnej sezóny, kedy má nenahraditeľnú úlohou pri príprave domácich sirupov, džemov, marmelád či želé. Výborne podporuje želírovací proces, zvýrazňuje chuť ovocia či zeleniny. Vďaka jej jemne mletému a sypkému zloženiu bez hrudiek ju taktiež môžete použiť ako náhradu octu pri konzervovaní zeleniny. Možno ju však použiť aj na šaláty, kompóty alebo dochucovanie nápojov. Jej ďalšou výhodou je ľahká stráviteľnosť, čo ocenia hlavne spotrebitelia s citlivejším žalúdkom. Vysokokvalitná surovina pochádza od dodávateľov z Európskej únie. Nečakajte na letné zaváranie, doprajte si MAXImalný zážitok a džemujte vďaka Kyseline citrónovej Dr. Oetker už teraz a po celý rok!

 

Odporúčaná maloobchodná cena Kyseliny citrónovej Dr. Oetker 80g: 0,75 – 0,79 EUR Viac informácií o produktoch Dr. Oetker a skvelé inšpirácie nájdete www.oetker.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode