Zdvíha Vám doprava tlak?

29.05.2016 22:01

 Zdvíha Vám doprava tlak?

Príchodom leta ožíva v mestách doprava a nehovoriac o tohtoročných dovolenkách, na ktoré tentokrát preferujeme ísť viac autom ako letecky. Nenechajte sa zaskočiť, pripravte si do auta CD s pohodovou hudbou a niečo sladké pod zub. Hlavne to chce kľud, žiadny stres a zbytočne zvýšený tlak.

Mimochodom, viete že zhruba 1,5 miliardy ľudí na celom svete trpí vysokým krvným tlakom, ale mnoho z nich o tom ani nevie? Pri tom je veľmi nebezpečný, zvyšuje riziko poškodenia životne dôležitých orgánov a môže spôsobiť infarkt myokardu, srdcové zlyhanie, mŕtvicu, ochorenia obličiek a stratu zraku. Lekára s ním málokto z nás navštívi, pretože ho necítiť. Dá sa len zmerať.

Na meranie krvného tlaku slúžia domáce digitálne tlakomery. Najvyšší model Tensoval duo control značky HARTMANN - RICO má dokonca aj USB kábel na pripojenie k PC.

Kombináciou dvoch metód merania dosahuje veľmi presné výsledky a dokáže zmerať tlak aj pri arytmii srdca. Súčasne meria aj pulzovú frekvenciu. Má intuitívne ovládanie, čitateľný displej, veľké tlačidlá, zvukové upozornenia a patentovanú manžetu pre presné priloženie a bezbolestné nafúknutie. Vedie profily 2 soôb a do pamäte uloží 2x60 nameraných hodnôt.

Na záznam profilov a ich grafické vyhodnotenie používa webovú aplikáciu, bez potreby inštalácie softvéru.

Aplikácia prenesie uložené dáta z tlakomeru a obratom vyhotoví tabuľky a grafy s vývojom tlaku a pulzu vo zvolenom časovom úseku, od jedného dňa až po rok. Zobrazené hodnoty odlišuje farebne podľa dosiahnutej úrovne tlaku, od nízkeho až po hyperteniu 3. stupňa. Prehľady možno vytlačiť pre potreby lekára. Pre vianočné obdobie je dostupné aj darčekové balenie s manžetami dvoch veľkostí, batériami a sieťovým adaptérom za odporúčanú cenu 116,16 Eur.

www.tensoval.sk

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode