Zdravšie telo a mladší vzhľad: KetoMix Kolagén s vitamínom C

06.12.2021 14:00

Nie je tajomstvom, že kolagén prospieva kráse. Vedia to aj výrobcovia kozmetiky. Môžeme ich preto nájsť v regáloch obchodov ako súčasť krémov, sľubujúcich hladšiu pokožku bez vrások, alebo šampónov pre pevnejšie a kvalitnejšie vlasy. To je však len veľmi malá časť toho, čo kolagén naozaj dokáže. Prospieva totiž aj šľachám a kĺbom – prakticky všetkým orgánom v tele. 

KetoMix kolagén s kyselinou hyalurónovou a vitamínom C ideálny darček pre ženy aj mužov od 25. roku života. Urobte ním radosť maminke, sestre, kamarátke, priateľke, babičke, dedkovi, tatinovi či priateľovi, ktorý veľa športuje. Je vhodný pre každého. Ako je to možné?

 

 

 Čo je vlastne kolagén? 

Kolagén je dôležitou, a predovšetkým nevyhnutnou súčasťou ľudského organizmu. Ide o najviac sa vyskytujúci a najdôležitejší druh proteínu v tele. Existuje viac ako 30 rôznych typov kolagénu. Najčastejší typ sa vyskytuje v kostiach, kĺboch, zuboch, šľachách a pokožke. Ďalšie typy sú prítomné v chrupavkách, vlasoch, svaloch alebo cievach. O kolagéne by sa dalo povedať, že funguje v podstate ako lepidlo pre naše telo. Vytvára väzivo, čím podporuje zdravú štruktúru pokožky, svalového tkaniva, kostí a šliach. 

 

S vekom to bohužiaľ lepšie nebude

Naše telo je navrhnuté tak, aby si vytváralo svoj vlastný kolagén. Samozrejme za predpokladu, že dostáva všetky potrebné živiny. S vekom sa prirodzená tvorba kolagénu však začína postupne znižovať.  K poklesu dochádza približne od 25. roku veku, po 45. roku si už telo kolagén nevytvára skoro vôbec. Môžeme to pozorovať na pribúdajúcich a stále hlbších vráskach, ku ktorým sa postupne môžu pridávať bolesti kĺbov, a taktiež stále častejšie a závažnejšie ochorenia. Na rýchlosti úbytku kolagénu sa, okrem času, podieľajú aj ďalšie faktory. K najčastejším patrí stres, nadmerné opaľovanie alebo zlý životný štýl v podobe fajčenia, holdovania alkoholu a nedostatku spánku. 

 

Len krémy nestačia

Proces úbytku kolagénu je možné našťastie spomaliť. Alfou a omegou je dôkladná starostlivosť o pleť a telo. Kvalitné krémy a značková kozmetika však stačiť nebudú. Do vnútornej štruktúry pokožky sa takto kolagén dostane len vo veľmi malom množstve. Telu je potrebné dodávať výživu predovšetkým zvnútra. S tým pomôže KetoMix kolagén s kyselinou hyalurónovou a vitamínom C. Rýchlo a jednoducho sa vstrebáva a výborne chutí. Pravidelným užívaním sú na tele vidieť zmeny už o pár týždňov. KetoMix kolagén obsahuje hydrolyzovaný kolagén. V jednoduchosti to znamená, že je ľahšie prijateľný pre ľudské telo a vstrebáva sa presne tam, kde má. Vďaka obsiahnutému vitamínu C zároveň posilní vašu imunitu. „Práve v zime trpí viac, ako kedykoľvek inokedy, vaša pleť a vlasy. Kolagén im pomáha k lepšej kvalite,“ hovorí výživová poradkyňa značky KetoMix Monika Tělupilová Rychlovská. 

 

Prečo je dôležité dopĺňať do tela kolagén? 

  • Spevňuje pokožku a zabraňuje jej vysychaniu.
  • Posilňuje vlasy, nechty a zuby.
  • Zlepšuje pohyblivosť kĺbov a pružnosť väziva a šliach.
  • Prispieva k správnej funkcii kostí, chrupaviek a pokožky.
  • Dodáva mihalniciam hustotu a nechtom pevnosť.

 

Báť sa pribúdajúceho veku nie je potrebné. Starnúť sa dá aj s pôvabom a elegantne. Je vedecky dokázané, že príjem kolagénu spomaľuje proces starnutia pokožky, zlepšuje jej kvalitu a celkové zdravie organizmu. KetoMix kolagén s kyselinou hyalurónovou a vitamínom C objednávajte na www.ketomix.sk

 

Vianočný darček pre každého, to je Kolagén s vitamínom C

KetoMix kolagén s kyselinou hyalurónovou sa rýchlo a ľahko vstrebáva, výborne chutí, a predovšetkým pomáha pri starostlivosti o telo a pleť. Viac na www.ketomix.sk

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode