Zdravá, chutná a bez laktózy! Nová ovsená kaša od Dr. Oetker

17.02.2020 12:50

Ak si chcete dopriať chutné raňajky či rýchly a zdravý „snack“ v práci, ovsené kaše Dr.Oetker sú ako stvorené pre vás.Potešte svoje chuťové poháriky trendy novinkou - Ovsená kaša bez laktózy Banán a chia Dr. Oetker, vďaka ktorej získate potrebnú energiu a bezpochyby ešte väčšiu chuť do práce. Dokonale vyvážená chuť celozrnných ovsených vločiek, banánu a chia semienok poteší nielen váš apetít, ale aj vitalitu.

 

Rýchle a zdravé raňajky alebo desiata Doprajte si skutočný chuťový zážitok vďaka trendy novinke - Ovsená kaša bez laktózy Banán a chia Dr. Oetker. Nechajte sa rozmaznávať prvotriednou kvalitou ovsených vločiek a lahodným spojením banánu a chia semiačok, so zníženým obsahom cukru.Novinka je určená pre všetkých nadšencov, ktorí preferujú zdravý životný štýl a funkčné potraviny bez obsahu potenciálnych alergénov. Ovsené vločky obsahujú beta-glukány, ktoré prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi. Chia semienka obsahujú horčík, draslík, železo, vápnik, omega-3 nasýtené mastné kyseliny a ďalšie zdraviu prospešné látky. Jedzte zdravo a žite zdravo s Dr. Oetker!

Praktické „jednoporciové“ balenie umožňuje mať ovsenú kašu kedykoľvek poruke – či už ako rýchle raňajky doma, alebo desiatu v práci. Stačí 150 ml horúcej vody, zamiešať a výborný dezert je pripravený. Vyskúšajte kombinovať s čerstvým banánom, orechmi a javorovým sirupom. Fantázii sa medze nekladú. Prajeme vám dobrú chuť! Odporúčaná maloobchodná cena Ovsená kaša bez laktózy Banán a chia Dr. Oetker 55 g: 0,59 – 0,63 € Viac informácii, skvelé recepty a celý sortiment Ovsených a Ryžových kaší Dr. Oetker nájdete na www.droetker.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode