Zastavte sa a (u)žite si leto!

22.05.2019 15:40

Ťuk, ťuk, ťuk. Počujete? To na dvere klope blížiace sa leto. Ledva sme sa dočkali jari, už sa v Costa Coffee starostlivo pripravujú na ešte teplejšie dni. Podľa ponuky studených nápojov to vyzerá, že tohtoročné leto bude naozaj horúce. Okrem ľadových káv zaviala do Costa Coffee aj ponuka ovocných smoothies a cheesecakeov. Radosť vyberať. Ponuka bude platná od mája.

 

Mini je v kurze

Tiež sa vám stáva, že dostanete behom dňa chuť na niečo sladké pod zub? Nič veľké, proste tak akurát. Mini tortičky sú na mlsanie ako stvorené. Nie sú to ale obyčajné mini tortičky, ale mini cheesecaky. Základ tvorí sušienkový korpus a krém z tvarohového syru. Ideálne pre sladké zastavenie v strede dňa. Ochutnať môžete jednu alebo rovno všetky tri letné príchute. Ktorý sa vám na jazyku rozplynie ako prvý? Čučoriedkový, marhuľový alebo čokoládový s višňou?

 

Smoothie nabité ovocím

Iba ovocie a ovocná šťava. Alebo vitamínov nie je nikdy dosť. Baristi v Costa Coffee dlho ochutnávali a mixovali, až kým pre tohtoročné jar-leto vybrali 3 nové smoothies. Vyberať môžete s chuťami nabitých variantov. Jahodán (kombinácia jahôd a banánov), Malingo (maliny, mango, divoké čučoriedky a jablko) a Kokonas (ananás, kokos a mlieko). Všetky smoothies mixujú baristi priamo pred vami. Používajú hlboko zmrazené ovocie s „kvapkou“ jablkového džúsu pre ešte lepšiu chuť. V nápojoch nenájdete žiadne konzervanty, umelé farbivá ani pridaný cukor. Príjemne sladkú chuť zaobstará dozreté ovocie.

 

Užite si slnečné lúče a predlžujúce sa dni. Odhoďte svetre a poseďte si v zahrádkách kaviarní Costa Coffee. Celú ponuku nájdete na www.costa-coffee.sk.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode