Základný kúsok voňavej zbierky každej ženy

02.04.2021 10:26

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Možno ste ani nevedeli, že až 70% výskumníkov značky Avon sú ženy. A práve ženy sú najväčšou inšpiráciou pri tvorbe nových parfumov. Ponuka jedinečných vôní sa rozrastá o novinku z obľúbenej kolekcie Little Black Dress – Little Black Dress Pink Edition. Veď nová sezóna si zaslúži novú vôňu.

 

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

 

Rozlúčte sa s krátkodobými trendami a privítajte nadčasovú eleganciu, veď tá sa predsa nemení. Klasická vôňa nielen že osvieži vaše jarné outfity, ale budete vďaka nej pôsobiť príťažlivo a vkusne pri každej príležitosti. Či už pôjde o záhradnú párty alebo večerné rande.

 

Little Black Dress Pink Edition EDT

Objem: 50 ml

Bežná cena: 24,90 €

 

Vôňa Little Black Dress vás prevedie svetom prekvapení, v ktorom sa budete vznášať na vonnom obláčiku vašej fantázie. Základ kvetinovej arómy frézie a gardénie, ktorá pomaly prechádza do tónov bieleho pižma je vyjadrením iskrivej ženskosti. Potešte svoje zmysly parfumom pre skutočné milovníčky života.

 

Do obľúbenej kolekcie Little Black Dress patria aj základné kúsky v podobe ďalších dvoch vôní vhodných pre ženy milujúce eleganciu a nadčasovosť.

 

 

 

Little Black Dress Black Edition

Objem: 50 ml

Bežná cena: 24,90 €

Elegantným parfumom Black Edition z kolekcie Little Black Dress nič nepokazíte ani na pracovnom stretnutí. Aróma zložená z decentného cyklámenu, bohatého no upokojujúceho ylang-ylang s nádychom ovocnej slivky zanechá len ten najlepší dojem.

 

 

Little Black Dress Red Edition

Objem: 50 ml

Bežná cena: 24,90 €

Zvodná klasika ako stvorená na horúce večerné rande. Tóny šťavnatej červenej maliny, prelínajúcej sa so zmyselnou bulharskou ružou zakončené červeným santalovým drevom si zamiluje každá žena a všimne každý muž.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode