Začnite deň s kávou NESCAFÉ Classic

21.10.2015 10:40

Káva ako obvyklý ranný rituál? Naštartujte každé ráno so šálkou vynikajúcej kávy, ktorá vás pozitívne naladí a povzbudí do nového dňa! Vychutnajte si po prebudení šálku NESCAFÉ Classic a prežite svoj deň naplno. Na výber máte hned dva varianty:  NESCAFÉ Classic a NESCAFÉ Classic crema.

NESCAFÉ Classic – ikonická káva na každé ráno
Receptúru kávy NESCAFÉ Classic charakterizuje nezamenitelne silná a nekompromisne plná kávová chuť s príjemnou arómou. Táto rozpustná káva je vyrobená zo 100% prírodných kávových zŕn odrôd Arabica a Robusta a vyznačuje se intenzívnou vôňou.
Chcete prežiť každý deň naplno, ale je pre vás ťažké sa po prebudení naštartovať? Dodajte si pozitívnu silu jedným dúškom a užívajte si ranné nakopnutie s NESCAFÉ Classic!

NESCAFÉ Classic crema – krémový zážitok v červenej šálke
 Milovníci delikátnej kávy si obľúbia jemnejší, ale stále silný variant – NESCAFÉ Classic crema. Táto smotanovo jemná a výrazná káva má horký dozvuk chuti a predovšetkým kávovú penu na hladine, baristami nazývanú crema. Tajomstvom dokonalej peny sú vzduchové bublinky  uzamknuté  už počas výroby vo vnútri jemného kávového prášku. Po zaliatí horúcou vodou  vystúpia bublinky na hladinu a vykúzlia jemnú krémovú penu.  
NESCAFÉ Classic crema povzbudí vaše zmysly a optimisticky vás naladí na začiatku každého dňa. Krémová pena farby lieskových orechov je lahodná a zároveň zachováva silu NESCAFÉ Classic. Magické prepojenie týchto dvoch síl vytvorí každodenný ranný rituál, bez ktorého už nebudete chciet odísť z domu.  

Káva NESCAFÉ Classic je k dispozícii za 4,19 EUR (100 g) a 6,99 EUR (200 g).
Nescafé Classic Crema nájdete v obchodoch za odporúčanú maloobchodnú cenu 4,49 EUR (100 g) a 7,49 EUR (200 g).

Viac informácií nájdete na webe:
www.nescafe.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode