Online nákupy pre každeho

28.10.2019 10:42

V dnešnej rýchlej dobe sa snažíme ušetriť nielen peniaze, ale predovšetkým čas, preto sa čoraz častejšie prikláňame k online nákupu. Na Slovensku tak primerane s dopytom rastie aj počet online obchodov. Len prostredníctvom portálu Webnode ich máme viac ako 11 000 a toto číslo stále rastie. Najčastejšie zakladané online obchody sú prevažne z kategórie módneho priemyslu a rôznych doplnkov. Spoločnosť Webnode zaznamenala najviac vyhľadávané podkategórie ktorými sú prívesky, mikiny, šaty. Medzi veľmi zaujímavú online oblasť patria aj reštaurácie, ktoré zaznamenali najviac objednávok.

Pretože zákazníci nakupujú stále častejšie prostredníctvom tabletov alebo telefónov, ponúka Webnode možnosť založenia e-shopu aj pre túto verziu.

Podľa najnovšieho interného prieskumu až 57% prístupov na webové stránky a e-shopy vytvorené vo Webnode prostredí je cez mobilné zariadenia.“

Webnode ponúka vlastnú doménu, hosting a množstvo moderných a štýlových šablón, ktoré si podľa svojej potreby prispôsobíte. Vďaka naozaj jednoduchému užívateľskému prostrediu je možné vytvoriť si svoju osobnú stránku, internetový obchod alebo firemnú prezentáciu pokojne aj z pohodlia domova. 

 

Profesionálny zákaznícky servis

Užívatelia Webnode z celého sveta si pochvaľujú profesionálny prístup a jednoduché ovládanie užívateľského systému, s ktorým sa veľmi rýchlo naučí pracovať aj úplný začiatočník. V prípade potreby sa kedykoľvek môžete obrátiť na podporu v lokálnom jazyku, kde vám pomôžu s akýmkoľvek problémom. Na Slovensku na tejto platforme funguje približne 840-tisíc webových stránok. Len za minulý rok pribudlo takmer 70-tisíc nových internetových adries.

 

Webová adresa dostupná pre každého

Webovú stránku si môžete vytvoriť úplne zdarma, navyše získate priestor na serveri vo veľkosti 100 MB a prenos dát s mesačným limitom do 1 GB bez obmedzenia. Základný balíček v cene 2,95€ mesačne umožní užívateľovi, oproti bezplatnej verzii, využiť vlastnú doménu. Každý web je možné zamknúť a sprístupniť len registrovaným užívateľom.

Viac informácií nájdete na www.webnode.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode