Webnode - webová adresa pre každého

02.11.2018 15:05

Uvažujete nad tým, že by ste sa stali blogerom? Ak chcete vlastnú webovú stránku, nepotrebujete znalosti programátora. Viac než 30 miliónov používateľov po celom svete našlo svoju internetovú adresu vďaka Webnode.

Spoločnosť Webnode je na slovenskom trhu už od roku 2008. Dnes za jej chodom stojí viac než 100 ľudí, ktorí sa starajú o bezproblémovú činnosť všetkých stránok. Webnode ponúka vlastnú doménu, hosting a množstvo moderných a štýlových šablón, ktoré si podľa svojej potreby prispôsobíte. Jediné, čo musíte mať, je pripojenie na internet.

Vďaka jednoduchému užívateľskému prostrediu si môžete vytvoriť svoju osobnú stránku, internetový obchod alebo firemnú prezentáciu pokojne aj z pohodlia vašej pohovky. Na Slovensku na tejto platforme funguje približne 840-tisíc webových stránok.

Dostupnosť pre každého

Webovú stránku si môžete vytvoriť úplne zdarma, navyše získate priestor na serveri vo veľkosti 100 MB a prenos dát s mesačným limitom už od 1 GB. Vaša stránka pritom časovo nebude nijako obmedzená. Základný balíček v cene 2,95€ mesačne oproti bezplatnej verzii umožní užívateľovi využiť vlastnú doménu. Vlastnú doménu na rok zdarma získavate automaticky pri kúpe balíkov Mini, Standart alebo Profi. Ak sa rozhodnete pre Profi balíčkek v cene 16,95€ mesačne, získate oproti bezplatnej verzii možnosť vytvoriť si zálohu vášho webu, či viacero jazykových verzií vašej stránky. Svoj web dokonca môžete zamknúť a sprístupniť len registrovaným užívateľom.

Internetová stránka vytvorená cez Webnode dokáže byť užitočná dokonca aj pri plánovaní narodeninovej oslavy. Pomocou vlastnej webovej stránky môžete rýchlo a efektívne informovať všetkých hostí o akejkoľvek zmene a predísť tak nepríjemnostiam. Následne môžete tento priestor premeniť v spomienkovú fotogalériu, ku ktorej budú mať prístup aj vaši priatelia a blízki.

Pri tvorbe vášho webu si vyberáte z dvoch základných skupín: web (napr. osobný, firemný alebo blog) a eshop. Veľmi dôležitý je výber názvu vašej stránky, ktorý by mal byť jednoduchý a ľahko zapamätateľný. Užívatelia Webnode z celého sveta si pochvaľujú profesionálny prístup a jednoduché ovládanie užívateľského systému, s ktorým sa veľmi rýchlo naučí pracovať aj úplný začiatočník. V prípade potreby sa kedykoľvek môžete obrátiť na podporu v lokálnom jazyku, kde vám pomôžu s akýmkoľvek problémom.

Viac informácií nájdete na www.webnode.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode