Webnode - Veľkonočný blog

07.04.2019 14:42

Jar je už tu a príprava na Veľkú noc je v nejednej domácnosti v plnom prúde. Každý kraj Slovenska má iné zvyky a tradície, prečo sa nepodeliť s celým svetom práve o tie vaše obľúbené?

Vďaka Webnode si za pár minút vytvorí vlastný blog alebo webovú stránku úplne každý. Stačí pozbierať nápady, tradície a vychytávky, ktoré máte doma zaužívané, a podeliť sa s okolím. Každá žienka v domácnosti sa poteší radám, ako rýchlo a efektívne umyť okná, napiecť veľkonočného barančeka činamaľovať dokonalé kraslice pre šibačov, ktoré sú pýchou každej gazdinky.

Prostredníctvom širokej ponuky Webnode si veľmi jednoducho vytvoríte vlastnú stránku, kde si zvolíte dizajn, farbu, písmo jednotlivých textov a vymyslíte aj vhodný názov vášho veľkonočného webu. Svoje nápady stačí nafotiť a podrobne popísať ich postup tak, aby boli zrozumiteľné pre každého.

Svoj vlastný veľkonočný blog alebo webovú stránku si založíte na Webnode úplne zdarma, navyše získate priestor na serveri vo veľkosti 100 MB a prenos dát s mesačným limitom do 1 GB. Vaša stránka pritom časovo nebude nijako obmedzená. Webnode umožňuje umiestniť na stránku video cez youtube kanál, o tom ako správne postupovať pri niektorých zložitejších receptoch alebo zo správnej dedinskej šibačky. Veľmi obľúbenými rubrikami sú aj recepty zdravých jedál a koláčov, ktoré môžete postupne pridávať. S takýmto dokonalým veľkonočným blogom sa určite podeľte s rodinou a  priateľmi, ktorým stačí poslať link cez email alebo telefón. Svoj blog dokonca môžete zamknúť a sprístupniť len registrovaným užívateľom.

Pridajte sa k viac ako 30 miliónom užívateľov Webnode z celého sveta. Oceníte profesionálny prístup a jednoduché ovládanie užívateľského systému, s ktorým sa veľmi rýchlo naučí pracovať aj úplný začiatočník. V prípade potreby sa kedykoľvek môžete obrátiť na podporu v lokálnom jazyku, kde vám pomôžu s akýmkoľvek problémom.

Viac informácií nájdete na stránke www.webnode.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode