Webnode - plánujete svadbu snov?

25.02.2019 10:37

Bez vlastnej svadobnej stránky sa nezaobídete. Pomôže vám váš veľký deň rýchlejšie zorganizovať a zároveň informuje hostí, ako sa majú na svadbu pripraviť. Web poslúži ako komplexný sprievodca svadbou, ktorý kedykoľvek môžete rýchlo aktualizovať a informovať tak hostí o novinkách a prípadných zmenách.

Čo by mal správny svadobný web obsahovať? 

Podeľte sa so svojimi blízkymi o svoj príbeh, kedy a kde ste sa zoznámili a dôležité momenty vášho vzťahu. Každému sa budú páčiť jedinečné fotografie zo zásnub s krátkym popisom, ktoré prezradia o snúbencoch viac a zapôsobia tak v hlavičke webu na prvý pohľad. Pokiaľ chcete umožniť prístup len vybraným návštevníkom, využite funkciu registrácie užívateľov. V ponuke sú šablóny, z ktorých si môžete vybrať podľa toho, ktorá najviac ladí s vašou svadbou.

Váš svadobný web by mal obsahovať informácie o mieste podujatia, ako aj napríklad presnú adresu, mapu alebo súradnice GPS, ktoré uľahčia orientáciu. Hosťom môžete ponúknuť ubytovanie v okolí a pridať zoznam hotelov, ktoré sa nachádzajú najbližšie od miesta svadby. Nezabudnite na harmonogram vášho dňa, svadobčania to určite uvítajú. Veľmi dôležitou súčasťou svadobného webu je formulár na potvrdenie účasti, ktorá vám oznámi, koľko hostí za zúčastní. V poslednej dobe začína byť obľúbenou súčasťou svadby aj tematický dress code, o ktorom rozhodnú snúbenci v prípade, že plánujú netradičnú svadbu napríklad pri mori.
Hostia budú určite fotografovať priebeh svadby a zdieľať ju na sociálnych sieťach. Prečo nedať na web všetky uverejnené fotografie pomocou špeciálneho hashtagu a nepridať koláž z takto vyzbieraných obrázkov? Pomocou služby tagboard.com to pripravíte jednoducho.

Názov domény je veľmi dôležitý, vyberte si originálny názov, ktorý podporí jedinečnosť vášho dňa. Na stránky môžete pridávať aj rôzne externé funkcie, napríklad odpočet času, predpoveď počasia, ikony sociálnych sietí alebo návštevnú knihu. Nebojte sa svoj svadobný web upraviť presne podľa svojich predstáv a vdýchnuť mu tak originálnu podobu.

Viac informácií nájdete na www.webnode.sk

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode