Webnode - Cestovateľský denník

21.06.2019 11:26

Obdobie výletov a dovoleniek je už v plnom prúde. Vytvorte si cestovateľský denník na Webnode a budete mať zážitky stále na dosah. Inšpirujete svojich priateľov fotkami alebo  videami z miest, ktoré ste navštívili.

Teplé počasie nabáda k spoznávaniu rôznych kútov sveta. Každý výlet alebo dovolenku si môžete dokonale uchovať pre seba alebo svojich priateľov. S Webnode si vytvoríte cestovateľský denník úplne zdarma. Stačí navštíviť krásne mesto alebo dobrú reštauráciu, spraviť pekné fotky s podrobným popisom a odporučiť svojmu okoliu. Navyše budete šetrný k prírode, keďže váš dovolenkový album bude online.

Vďaka Webnode získate priestor na serveri vo veľkosti 100 MB a prenos dát s mesačným limitom do 1 GB. V priebehu pár minút si veľmi jednoducho vytvoríte vlastný cestovateľský blog, ktorý nebude nijako časovo obmedzený, zvolíte si dizajn, ktorý sa vám páči, farbu, písmo jednotlivých textov a nezabudnite aj na vhodný názov. Cestovateľský denník môže byť nielen krásnou spomienkou, ale tiež dobrou inšpiráciou pre okolie, ktoré sa chystá navštíviť rovnaké miesta. Mnohé často vyhľadávané cestovateľské blogy sú pozývané do nových rezortov, ktoré sa snažia získať priazeň prostredníctvom influencerov.

 

Váš cestovateľský denník môže byť aj sprievodcom, kde odporučíte miesta, múzeá, národné parky či pláže, ktoré treba navštíviť alebo atrakcie, ktoré treba zažiť. Atraktívnym prvkom sú video záznamy, ktoré Webnode umožňuje umiestniť na blog cez YouTube kanál. Priateľom stačí poslať link cez email alebo telefón. Svoj cestovateľský denník si dokonca môžete zamknúť a sprístupniť len registrovaným užívateľom.

Pridajte sa k viac ako 30 miliónom užívateľov Webnode z celého sveta. Oceníte profesionálny prístup a jednoduché ovládanie užívateľského systému, s ktorým sa veľmi rýchlo naučí pracovať aj úplný začiatočník. V prípade potreby sa kedykoľvek môžete obrátiť na podporu v lokálnom jazyku, kde vám pomôžu s akýmkoľvek problémom.

Viac informácií nájdete na www.webnode.sk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode