Watty na maxime! So svojím modelovým portfóliom 100 % elektrických dodávok cieli PEUGEOT na pozíciu trhového lídra

30.11.2021 09:59

Elektrická revolúcia pre profesionálov sa začala: značka PEUGEOT aktuálne ponúka kompletné portfólio 100 % elektrifikovaných dodávok. Elektrické dodávky PEUGEOT si zachovávajú 100 % funkčnosť konvenčných dieselových verzií, ale produkujú nulový hluk, nulové vibrácie, nulové emisie a nulový zápach. To plne dostačuje na to, aby sa životy ich užívateľov a aj celého okolia radikálne zmenili.

S kompletným modelovým radom 100 % elektrifikovaných dodávok, jedným z úplne prvých na trhu, má značka PEUGEOT ambíciu stať sa v Európe v roku 2022 trhovým lídrom v oblasti predaja “čistých dodávok”. 

Cieľom je poskytnúť užívateľom vyššiu úroveň satisfakcie a obmedziť tradičné formy znečisťovania  v časoch, keď aktuálne spoločenské trendy vyžadujú čoraz viac úžitkových vozidiel v mestských oblastiach. 

 

PEUGEOT do konca roku 2021 dodá v Európe 4 000 elektrických úžitkových vozidiel a už teraz eviduje objednávky na ďalších 10 000 automobilov.

S cieľom ešte viac medzi profesionálmi zvýšiť povedomie o svojej ponuke elektrických áut a s ňou súvisiacich benefitoch, PEUGEOT čoskoro uvedie novú celoeurópsku špecializovanú reklamnú kampaň, ktorá bude spustená v novembri.   

 

100% elektrické automobily: po jesennom uvedení elektrického vanu e-PARTNER a veľkej elektrickej dodávky e-BOXER, ktoré sa pridali k elektrickému vanu e-Expert, uvedenému na trh už v minulom roku a oceneného titulom International Van of The Year 2021 je kompletný modelový rad úžitkových vozidiel PEUGEOT teraz elektrický.

 

Typickým poznávacím znakom všetkých elektrických dodávok PEUGEOT je, že v porovnaní s naftovými verziami nerobia žiadne kompromisy pokiaľ ide o užitočný objem alebo praktickosť, pričom ponúkajú všetky výhody elektrického motoru: nižšie prevádzkové náklady, jednoduché ovládanie, okamžitú odozvu na plyn, vysoký krútiaci moment a zároveň úplnú elimináciu hluku, vibrácií, pachov a emisií.

Odborníci udelili titul Van of the Year úplne novému modelu PEUGEOT e-PARTNER vo Veľkej Británii (WhatCar? Van & Commercial Vehicle of the Year Award), ktoré nasledovalo po ocenení troch modelov značky: PARTNER, EXPERT a BOXER za praktickosť v ich príslušných kategóriách. 

 

Okrem týchto 100 % batériových elektrických vozidiel zaháji PEUGEOT do konca roka aj výrobu svojej prvej elektrickej dodávky s palivovými článkami, e-EXPERT HYDROGEN. Značka tak rozšíri svoju ponuku o najmodernejšie technológie elektrifikácie.

 

Vyhlásili a zároveň sme aj naplnili svoj záväzok, že do konca roka 2021 100 % elektrifikujeme celé portfólio našich úžitkových vozidiel, čo Stellantis urobil ako prvý. Navyše, aby sme vyšli v ústrety ďalším požiadavkám našich zákazníkov, už v priebehu najbližších týždňov ponúkneme dodávku s pohonom na vodíkové palivové články, čím opäť ilustrujeme našu neustálu snahu o inovácie,“ zdôraznil Xavier PEUGEOT, výkonný riaditeľ obchodnej divízie Úžitkové vozidlá skupiny Stellantis.

 

V najbližších týždňoch spustí PEUGEOT veľkú medzinárodnú komunikačnú kampaň vzdávajúcu hold podnikateľom a remeselníkom.

Tí budú súčasťou jej úvodného filmu, zobrazujúceho ich počas príjemného a pokojného pracovného dňa, ktorý mohli takto prežiť vďaka trom elektrickým dodávkam PEUGEOT s nulovými emisiami: e-PARTNER, e-EXPERT a e-BOXER. Medzinárodná kampaň ponesie nový podpis  "For the Day Ahead" , charakteristický pre celé portfólio  vanov PEUGEOT, určených profesionálom a bude sa odvíjať od videa (https://youtu.be/MZpP0sqolAA), ukazujúceho v meste logá majiteľov elektrických dodávok PEUGEOT. Kampaň bude prebiehať  v online priestore, v printe a aj prostredníctvom plagátov, pričom začne vo Švajčiarsku, Holandsku a Veľkej Británii.

 

Linda JACKSON, výkonná riaditeľka značky PEUGEOT, vyhlásila: „PEUGEOT si predsavzal stať sa lídrom v oblasti transformácie sféry biznisu smerom k úplnej elektrifikácii. Je zrejmé, že náklady na používanie sú pre zákazníkov veľmi silným argumentom, ale zároveň sa snažíme ukázať, že elektrické úžitkové vozidlá sú stvorené aj pre radosť z jazdy: vodičovi prinášajú novým upokojujúci zážitok z tichej jazdy a všetkým okolo nich prospieva príjemné prostredie bez hluku a zápachu". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode