Waterdrop Novinka ZEN

30.01.2020 20:47

Je správny čas nastaviť svoju myseľ na nové výzvy. Zbav sa stresu a hektiky, ktoré nám neprospievajú, ale zažívame ich každý deň. Dopraj svojmu telu a mysli chvíle ticha a harmóniu, ktorá je pre rovnováhu tak dôležitá.

Začať môžeš už dnes správnou dávkou relaxu v podobe hodiny jogy alebo pilatesu, kde sa telo uvoľní a pripraví na náročné dni. K rovnováhe výrazne prispieva aj dostatočná hydratácia tela s kvalitným pitným režimom, s ktorým ti pomôže waterdrop so svojou absolútnou novinkou ZEN.

Každý pohár vody s mikrodrinkom ZEN, prispeje k uvoľneniu tela a zároveň aj mysle. Vďaka prírodnej chuti karamboly doplnenej o extrakty z bieleho čaju a citrónovej trávy, ti pomôže odhaliť svoje vnútorné ja a upokojiť celé tvoje bytie. Vychutnaj si každý pohár vody s mikrodrinkom ZEN, ktorý ti pomôže dosiahnuť rovnováhu po náročných pracovných povinnostiach.

Nezabúdaj na dostatočný pitný režim počas celého dňa, hlavne počas aktivít ako sú hodiny pilatesu, jogy alebo prechádzky na čerstvom vzduchu, kedy organizmus potrebuje dodať najviac tekutín. Skvelým tipom je jedinečná sklenená alebo nerezová fľaša waterdrop ZEN s novým dizajnom. Stačí tak vodu doplniť, hodiť mikrodrink ZEN a o svoj kvalitný pitný režim máš postarané. Novinkou sú aj ZEN zelené, porcelánové hrnčeky, ktoré sú pripravené na zdravý drink aj pre tvojich priateľov alebo hostí. Pre dokonalé zladenie je v ponuke aj limitovaná edícia joga podložiek v rovnakom dizajne ako sú všetky doplnky ZEN. Waterdrop sa tak postaral nielen o dokonalú vnútornú, ale aj estetickú harmóniu.

Urob niečo pre seba a dopraj si chvíle harmónie a pokoja s waterdrop ZEN. Svoj mikrodrink nájdeš na eshope www.waterdrop.sk alebo v Pop Up Store, Aupark v Bratislave.


 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode