Vyskúšajte silu účinných látok kyseliny hyalurónovej a retinolu od AVONu!

03.10.2019 21:01

Spoločnosť AVON Cosmetics prináša dve inovatívne novinky pleťovej starostlivosti, ktoré sú najlepšou alternatívou k estetickým zákrokom. Vyplňujúca starostlivosť proti vráskam s 1,5% kyselinou hyalurónovou Clinical, ktorá vyhladzuje vrásky skôr, ako sa na tvári stihnú udomácniť a vyhladzujúce pleťové sérum proti vráskam s 0,1% čistým retinolom Clinical, ktorý eliminuje aj hlboké vrásky.

Nie ste pripravení na injekcie pre omladenie pleti? Vyskúšajte kyselinu hyalurónovú v praktických kvapkách značky Clinical od AVONu. „Táto starostlivosť s kyselinou hyalurónovou je intenzívna, zvlhčujúca, vyživujúca a objem zväčšujúca. Kyselina hyalurónová ako základná aktívna látka je schopná trvale zaistiť potrebnú hydratáciu pleti, predchádzať tvorbe vrások a známok starnutia. Pleť je tonizovaná, vypnutá a pevná. Nesmieme zabudnúť ani na efekt rozjasnenia a žiarivosť pleti pri pravidelnom používaní ráno aj večer. Kyselina hyalurónová pleť upokojuje, hydratuje a navyše pôsobí antioxidačne, neupcháva póry, je vhodná aj pre aknóznu a mastnú pleť,“ radí Eva Přibylová, oficiálna dermokozmetička AVONu.

 

Vyplňujúca starostlivosť proti vráskam s 1,5 % kyselinou hyalurónovou Clinical

Objem: 30 ml

Bežná cena: 15,49 €

Kyselina hyalurónová v molekulách troch veľkostí môže byť alernatívou k mezoterapii, pretože účinkuje vo viacerých vrstvách pleti presne ako injekcie. Veľké molekuly účinkujú na povrchu pre okamžité vyplnenie pleti. Stredné molekuly vnikajú hlbšie do pleti a bojujú proti vzniku vrások. Malé molekuly preniknú do najhlbších vrstiev pleti pre dlhotrvajúcu hydratáciu. Novinka je vhodná pre všetky vekové kategórie.

 

Použitie

Naneste 3-4 kvapky na čistú pleť každé ráno pre celodennú hydratáciu. Potom naneste pleťový krém podľa potreby. Môžete používať rovnako aj každý večer.

 

Nie ste pripravení ani na botox? AVON má pre vás riešenie v podobe vyhladzujúceho pleťového séra proti vráskam s 0,1% čistým retinolom značky Clinical. „Retinol pôsobí ako exfoliant – odstráni odumreté bunky a zároveň urýchľuje rast nových. Pleť je vyhladená a lesklá. Koncentrácia 0,1% je bezpečná a účinná pre všetky typy pletí vrátane citlivej, mastnej, vráskavej či suchej. Je dôležité kombinovať retinol s hydratačným ľahkým krémom, používať ho na noc na odlíčenú pleť a cez deň používať krém s ochranným faktorom. Na začiatok môžete používať starostlivosť 2-krát týždenne, kým sa pleť zbaví vrchnej vrstvy odumretých buniek a potom pokračujte v používaní každý večer,“ odporúča Eva Přibylová, oficiálna dermokozmetička AVONu.

 

Vyhladzujúce pleťové sérum proti vráskam s 0,1 % čistým retinolom Clinical

Objem: 30 ml

Bežná cena: 14,99 €

Zloženie s čistým retinolom môže byť alternatívou k botoxu, pretože bojuje proti vráskam v troch rozmeroch: hĺbka, dĺžka a počet. Podporuje ochranu a obnovu kolagénových vlákien a redukuje viditeľnosť pigmentácie. Pre účinnú regeneráciu nanášajte každý večer na čistú pleť.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode