Vyskúšajte elektrické vozidlá počas EQ Roadshow 2023

14.09.2023 08:44

Vozidlá s elektrickým pohonom si na slovenskom trhu získavajú čoraz väčšiu popularitu. Vzhľadom na nárast záujmu pripravila značka Mercedes-Benz EQ Roadshow 2023, počas ktorej navštívi dve zaujímavé podujatia a širokej verejnosti predstaví svoje elektrické modely.

 

Bratislava. Značka Mercedes-Benz prinesie novinky zo sveta elektrických vozidiel ešte bližšie k širokému publiku. Predstaví tak svoje riešenia trvalo udržateľnej mobility budúcnosti. Podujatie prinesie informácie o širokej ponuke výnimočných elektrických vozidiel z portfólia Mercedes-EQ, pričom záujemcovia si môžu jednotlivé vozidlá vyskúšať počas testovacích jázd.

Septembrová EQ Roadshow 2023 navštívi jazdecké preteky svetového pohára FEI World Cup, ktoré sa konajú od štvrtka 14. do nedele 19. septembra v známom športovom areáli x-bionic® sphere v Šamoríne. Záujemcovia nájdu vozidlá na vyhradenom parkovisku pred bránou do areálu x-bionic® sphere.

Druhú lokalitu EQ Roadshow 2023 môžu záujemcovia navštíviť o dva týždne neskôr — počas gastronomického podujatia plného lásky k jedlu GastroLove v Piešťanoch, ktoré sa bude konať v dňoch 28. a 29. septembra.

Na oboch podujatiach sa bude možné osobne zoznámiť s pestrou ponukou elektrických vozidiel, ktorá obsahuje šesť najmodernejších modelov z rôznych tried od biznis sedanu EQE, cez luxusnú limuzínu EQS, až po veľkopriestorové vozidlo EQV. Takisto spoznajú priestranné modely EQE SUV a EQS SUV, ako aj praktickú novinku EQT.

Slovenské zastúpenie značky Mercedes-Benz zároveň v tomto období pripravilo pre elektrické modely EQA, EQB, EQC, EQE sedan, EQE SUV, EQS sedan a EQS SUV príťažlivú „nabitú“ ponuku. Tá obsahuje povinné zákonné aj havarijné poistenie na 2 roky v cene vozidla, Flexibilny systém nabíjania Pro v hodnote takmer 890 eur v cene vozidla ako aj zvýhodnené financovanie. Viac o tejto akcii sa návštevníci dozvedia priamo počas EQ Roadshow 2023.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode