Vysávače Dyson Ball

09.12.2017 17:08

Na evente Dyson & Morphy Richards sme sa bližšie zoznámili, pretože od začiatku vyniká technológiami šitými na mieru v spotrebnej elektronike. Vynálezca James Dyson, dizajnér, ktorý urobil dieru do sveta vysávania so svojimi vynálezmi bezsáčkového vysávača s cyklónovou technológiou. Modely s touto špeciálnou technológiou posúva dopredu - technológia Dyson Ball vďaka ťažisku umiestnenému v guľovej časti vysávača, čo umožňuje ľahkú manipuláciu a pohyb po podlahe. Hravo tak prekonáva všetky prekážky, na ktoré v domácnosti narážame bežne.

Vhodné pre astmatikov a alergikov

Alergény sú nežiaduce látky, ktoré vyvolávajú alergické reakcie, a tým obťažujú veľkú časť z nás. Môžu to byť viac menej akékoľvek látky, ktoré zapríčinia imunitnú odpoveď. Môžeme ich rozdeliť na vonkajšie a domáce. Takže ak ste si mysleli, že s alergénmi prídete do kontaktu iba vonku, mýlite sa. Okrem hrozby z peľu by ste sa mali mať na pozore i pred domácimi maznáčikmi, roztočmi, švábmi, ale i niektorými jedlami. Len v Európe žije okolo 150 miliónov ľudí trpiacich rôznymi alergiami a vďaka tomu sa tento druh ochorenia zaraďuje medzi najčastejšie chronické trápenia vôbec. Sú totiž schopné odstraňovať prachové častice od veľkosti 0,3-0,5 mikrónov – pre zaujímavosť je priemerná veľkosť roztoče 1 mikrón.


Prístroje sú testované od roku 2001 nielen vo vlastnom mikrobiologickom laboratóriu, ale zároveň aj v rámci nezávislých inštitúcií ako British Allergy Foundation, či aha! Swiss Allergy Centre. V roku 2017 sa vysávače Dyson zaoberali v teste časopise dTest – ako jediná z testovaných značiek obdŕžal Dyson 100% hodnotenie za filtráciu prachu.

 

CYLINDRICKÉ VYSÁVAČE

Dyson Ball

 

Vysoký sací výkon Dyson. Samo nastaviteľná podlahová hubica pre všetky typy podláh. Technológia Radial Root Cyclone™. Technológia Ball™ .Podlahové vysávače s Ball™ technológiou sa dajú otočiť na mieste a dá sa s nimi ľahko manévrovať a posúvať sem a tam. V guľovom tele sa nachádzajú najťažšie súčasti: motor, elektronika, výstupný filter a 6,5m samonavíjacieho kábla. To vytvára nízke ťažisko a maximálnu stabilitu. Vysávače sú vybavené centrálnym riadiacim mechanizmom.

  • Ball Multifloor
    Príslušenstvo v dodávke:

- Samoprepínací hubica Pneumatic Head

- Kombinovaná štrbinová / kefová

- Hubica na čalúnenie

- Celoživotné prác predmotorový filter

 

Cena – 329,90 € s DPH

 

  • Ball Parquet +

Príslušenstvo v dodávke:

  • Samoprepínací hubica Pneumatic Head

  • Hubice na hladké a plávajúce podlahy

  • Tangle free rotačná kefová hubica

  • Kombinovaná hubica

  • Hubice na čalúnenie

  • Celoživotný prací predmotorový filter

Cena – 379,90 € s DPH

 

Dyson Big Ball

Vysávač, ktorý sa po prevrátení sám narovná. Iné vysávače, keď sa prevrátia, zostanú ležať. Iba podlahový vysávač Dyson Big Ball sa po prevrátení sám vráti späť na kolesá. Flexibilná rukoväť pre ľahké ale dôkladné upratovanie. Dômyselná kĺbová rukoväť sa teraz natáča v 3 smeroch a umožňuje pohyb v rozsahu 360°. Vďaka tomu je upratovanie ľahšie a všestrannejšie. Predĺžená sacia trubica pre horšie dostupné miesta. Teleskopická sacia trubica má teraz dĺžku až 125 cm. Ball™ technológia - Obzvlášť pohyblivé. Vysávače Dyson Big Ball umožňujú jednoduché manévrovanie okolo nábytku a rohov. 2 Tier Radial™ cyklóny Zachytávajú mikroskopický prach. 28 cyklón usporiadaných v dvoch vrstvách vytvára silné odstredivé sily, ktoré zachytávajú viac mikroskopického prachu a alergénov a odvádzajú je odpadovej nádoby.

  • Big Ball Multifloor 2

    Príslušenstvo:

  • Samoprepínací hubica Pneumatic Head

  • Kombinovaná štrbinová / kefová hubica

  • Hubica na čalúnenie

  • Celoživotný prací predmotorový filter

Cena – 429,90 € s DPH
 

Dyson Cinetic Big Ball

Jediný vysávač bez nutnosti výmeny alebo prania filtrov. Po prevrhnutí sa sám opäť narovná. Vybavený pre najnáročnejšie úkoly. Vysoký sací výkon Dyson. Dyson Cinetic™ technológia. Najúčinnejšie cyklóny Dyson zachytávajú prach, nečistoty aj mikroskopické častice. Vysávače Dyson Cinetic™ majú 35 cyklón s oscilujúcimi koncovkami pre separáciu mikroskopického prachu, ktorý by iné vysávače mohol upchať. Vďaka ním nie sú potreba filtre, o ktoré je nutné sa starať, ani nedochádza k strate sacieho výkonu. Jediný vysávač bez špinavých filtrov, ktoré by bolo nutné prať alebo vymieňať. Separácia prachu vo vysávačoch s technológiou Dyson Cinetic™ je natoľko účinná, že na rozdiel od iných vysávačov, nevyžadujú Dyson Cinetic™ vysávače pranie ani výmenu filtrov. A bez nutnosti kupovať vrecká nevznikajú ani žiadne iné skryté náklad. Záruka je 5 rokov.

 

  • Cinetic Big Ball Multifloor 2

Príslušenstvo:

  • Samoprepínací hubica Pneumatic Head

  • Kombinovaná štrbinová/kefová hubica

  • Hubica na čalúnenie

Cena – 529,90 € s DPH

 

  • Cinetic Big Ball Animal Pro 2

    Príslušenstvo:

  • Rotačná turbokefa s karbónovými vláknami

  • Samoprepínací hubica Pneumatic Head™

  • Hubica na hladké a plávajúce podlahy

  • Tangle free rotačná kefová hubica

  • Kombinovaná štrbinová / kefová hubica

  • Hubica na čalúnenie

Cena – 629,90 € s DPH

 

STOJACE VYSÁVAČE

Dyson Small Ball

Vysávač s vysokým sacím výkonom, technológie 2 Tier Radial Root Cyclone zachytáva mikroskopický prach a alergény. Medzi ďalší výhody patrí nízka hmotnosť pre ľahké prenášanie, odnímateľné trubice pre vysávanie nad hlavou, rotačná kefa s karbónovými vláknami pre hladké podlahy a automatické prispôsobenie sa typu podlahy. Kompaktné rozmery umožňujú ľahké uloženie. O 30 % nižšia hlučnosť, a 5 rokov záruka.

Cena – 449,90 € s DPH

~ Poznámky pre média ~

 

Dyson je globálna technologická spoločnosť. Transformujeme každú kategóriu, do ktorej vstúpime, radikálnymi a ikonickými zmenami, ktoré pracujú a vyzerajú veľmi odlišne. Veríme na lepšie nápady a lepšie technológie, ktoré riešia problémy, ktoré ostatní často ignorujú.

5: Spoločnosť Dyson je v súčasnej dobe činná v piatich technologických oblastiach: vysávače s prívodným káblom, akumulátorové vysávače, zariadenia pre reguláciu prostredia ako sú ventilátory, zvlhčovače vzduchu či čističky vzduchu, ďalej sušiče rúk Dyson AirbladeTM a osvetlenie Jake Dyson.

75: Zariadenia Dyson sa predávajú vo viac ako 75 krajinách sveta.

1,5 miliardy libier (1,8 miliárd eur): Spoločnosť Dyson sa zaviazala k investícii vo výške 1,5 miliardy GBP (1,8 miliárd eur) do budúcich technológií. Vyvíjame štyri nové technologické portfólia a v nasledujúcich 4 rokoch uvedieme na svetový trh 100 nových výrobkov.

5 miliónov libier (5,9 miliónov eur): Dyson spolupracuje s viac než 30 univerzitami na celom svete pri vývoji ranného štádia technológií a investuje 5 miliónov libier (5,9 miliónov eur) do spoločného robotického laboratória Imperial College London, a 8 miliónov libier (9,4 miliónov eur) do Dyson centra pre inžiniersky dizajn na Cambridge University, UK.

Viac ako 5 000: Spoločnosť Dyson celosvetovo zamestnáva viac ako 5 000 ľudí, z nich tretinu tvoria inžinieri.

2006: Dyson predal svoj prvý ručný akumulátorový vysávač DC16. Rok 2016 znamená 10 rokov technológie akumulátorových vysávačov Dyson.

2,5 rokov: Už roku 1991 mala spoločnosť Dyson patentovaný cyklónový filter pevných častíc pre dieselové motory automobilov, žiadny z výrobcov automobilov však nemal o technológii záujem a projekt tak nedošiel do realizačnej fáze. Nedávno James Dyson potvrdil, že už dva a pol roka pracuje na vývoji vlastného elektromobilu a nepôjde teda cestou využívania fosílnych palív.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode