Vylaďte svoj telefón štýlovo s príslušenstvom Trust

18.02.2021 17:59

 

 

Už dávno neplatí, že doplnky k mobilnému telefónu musia byť iba z základných farbách. Inšpirujte sa tipmi od značky Trust, ktoré vás zaujmú na prvý pohľad štýlovým vyhotovením a získajú si vás vďaka vyladeným funkciám.

NOVINKA: Bezdrôtové slúchadlá Trust Tones

Horúcou novinkou v módnych farbách sú bezdrôtové slúchadlá Trust Tones. Na jedno nabitie pomocou microUSB vydržia prehrávať hudbu až 25 hodín.

Tones vynikajú matným prevedením z plastu, kovu a koženky s čistými zaoblenými líniami. Pohodlné nosenie aj niekoľko hodín zaručujú mäkké náušníky potiahnuté koženkou. Slúchadlá sú veľmi praktické a dajú sa jednoducho zložiť. Uzavretá konštrukcia slúchadiel prirodzene filtruje okolitý ruch.

Tones sa k mobilným zariadeniam pripájajú pomocou Bluetooth (dosah 10 m) alebo pomocou klasického 3,5 mm audio kábla. O zvuk sa starajú výkonné 40mm žiariče s frekvenčným rozsahom 20 Hz-20000 Hz.

Vďaka handsfree funkcii Trust Tones uľahčujú aj telefonovanie. Stačí prijať hovor a komunikovať prostredníctvom vstavaného mikrofónu. Ten možno použiť aj na komunikáciu s hlasovým asistentom v mobile. Dokonca si s jeho pomocou možete do slúchadiel prečítať aj e-mail. Všetky dôležité funkcie sa ovládajú pomocou tlačidiel zabudovaných priamo na mušli slúchadla.

Na slovenskom trhu sú slúchadlá Trust Tones v predaji za maloobchodnú cenu 29,99 eur v štyroch farbách – bielej, čiernej, mentolovo zelenej a ružovej.

 

Bluetooth reproduktory Trust Zowy 

 

Na začiatku tohto roka Trust obohatil ponuku farebného príslušenstva k mobilným telefónom o bezdrôtové reproduktory Zowy. Rovnako ako TWS slúchadlá, bezdrôtové nabíjačky či powerbanky, aj Zowy je v ponuke v mentolovej, modrej, bielej, čiernej a ružovej farbe.

Maličký bezdrôtový reproduktor Zowy s výkonom 10W má frekvenčný rozsah od 20 Hz do 20000 Hz a hudbu dokáže prehrávať aj cez klasický 3,5 mm jack a z micro SD karty.

Zowy si možno vziať aj k vode, pretože vďaka certifikácii IPX7 vydrží aj krátke ponorenie do hĺbky až 1 m. Malá nehoda ho teda neohrozí. Na jedno nabitie reproduktor vydrží hrať 12 hodín a nabíja sa cez microUSB.

 

 

Druhým variantom je väčší bezdrôtový reproduktor Zowy Max s výkonom 20W, 14 hodinami prehrávania na jedno nabitie, vodeodolnosťou vďaka certifikácii IPX7 a možnosťou prehrávať hudbu z micro SD karty. Nabíja sa cez USB-C.

Na slovenskom trhu sú dostupné v bielej, čiernej, mentolovo zelenej a ružovej farbe. Zowy za 29.99 eur a Zowy Max za 59,99 eur. 

 

True Wireless (TWS) slúchadlá Trust Nika Compact, Nika Touch a Primo Touch

Súčasným hitom sú slúchadlá typu True Wireless. Trust ponúka viac modelov TWS slúchadiel v rôznych tvaroch, konfiguráciách aj cenách.

Nika Compact

Vďaka dobíjaciemu puzdru majú slúchadlá Nika Compact výdrž až 18 hodín (Nika Touch 16h a Primo Touch 10h). Každý z modelov ponúka kvalitné spracovanie, príjemný zvuk a vynikajúcu ergonómiu pre pohodlné nosenie po celý deň. Nechýba ani intuitívne dotykové ovládanie a vstavaný mikrofón pre handsfree hovory.

Na slovenskom trhu sú slúchadlá Trust Nika Compact a Nika Touch v predaji za maloobchodnú cenu 29,99 eur, Primo Touch za 18,99 eur. Slúchadlá možno kúpiť v štyroch farbách - bielej, čiernej, mentolovo zelenej a ružovej.

 

 

Pohodlné bezdrôtové nabíjanie s Trust Qylo – stačí položiť

Pre tých, ktorí majú moderný telefón vybavený bezdrôtovým napájaním sú určené nabíjačky Trust Qylo. Tie umožňujú nabíjať rýchlo, buď výkonom 7,5 W alebo až 10 W. Stačí položiť telefón s bezdrôtovým napájaním na zapojenú nabíjačku a telefón sa automaticky začne nabíjať.

Praktická bezdrôtová nabíjačka Trust Qylo je určená primárne pre zariadenia Apple a Samsung, ale nabíja všetky zariadenia kompatibilné s technológiou Qi s výkonom až 10 W. O pohodlie sa postará nočný režim, vďaka ktorému nebude nabíjačka rušiť jasnými svetlami.

Na slovenskom trhu je nabíjačka Trust Qylo v predaji za maloobchodnú cenu 21,99 eur v štyroch farbách – bielej, čiernej, mentolovo zelenej a ružovej.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode