Všetky moje autá boli škodovky…

25.09.2021 18:26

Muzikálový herec, produkčný nového kultového muzikálu School of Rock - Roman Müller pre náš online magazín prezradil niečo o sebe, divadle, hobby, škodovkách. Prvýkrát si vyskúšal elektrické auto, novú Škodu Enyaq a jeho dojmy si môžete pozrieť vo videách.

Vyštudoval si operný spev a herectvo a zaujímavosťou je, že si vášnivý rybár…

 

Dokonca som tento rok skončil strednú rybársku školu, vďaka čomu som sa stal hlavný hospodár MsO SRZ Záhorie. Okrem toho som herec na „voľnej nohe“ hrám v divadlách, Nová scéna, v divadle Jána Ďurovčíka, v rôznych seriáloch a teraz som dostal ponuku účinkovať v dvoch filmoch, na čo sa veľmi teším. Okrem toho som riaditeľom kultúrneho domu v Bernolákove, učím spev a som otec dvoch detí. :) Nedávno sme mali premiéru muzikálu School of Rock v divadelnej sále v Iuvente. Režisérom tohto projektu je Janko Ďurovčík.

Janko Ďurovčík ako prvý zo strednej Európy, dostal licenciu tohto svetového muzikálu, ale prezraď, či ťa v ňom uvidíme?

 

Áno, boli sme síce prví, ale korona nás stopla a v Maďarsku uviedli muzikál skôr. Ja tam hrám viacero postáv…rockera, rodiča i učiteľa. Musím vyzdvihnúť, že tam hrá 19 talentovaných detí, ktoré sme hľadali asi rok. Pre mňa je čerešnička na torte, že tam hrajú aj moje dve deti Lea a Simon. Prešli ťažkým konkurzom a myslím, že sú zaslúžene súčasťou tohto projektu. Konkurz bol náročný, lebo deti museli okrem hrania a spievania vedieť hrať na hudobných nástrojoch. Tu chcem upozorniť, že deti hrajú na nástrojoch naozaj live a sú neskutoční. Premiéra dopadla super a myslím si, že týmto titulom dokážeme prilákať nielen deti, ale aj dospelého diváka.

 

Máš veľa pracovných povinností a asi si nevieš predstaviť život bez auta. Na akých autách si jazdil?

 

Všetky moje autá boli škodovky. Začínal som “stodvacinou”, potom bol favorit a plejáda ostatných modelov. Super bolo, že, keď sa mi niečo pokazilo, tak sa to dalo opraviť, ale dnes sú autá plné elektroniky a môžete si tak akurát zavolať odťahovku. Nepríjemné bolo, keď mi škodovku odtiahli vtedy, kedy nemuseli.

 

Čo sa stalo?

 

Bol som vtedy na jednej z prvých skúšok na Novej scéne na titul Bedári. Namiesto skúšky nám bolo oznámené, že skúšobné obdobie sa presúva, tak som prišiel zbytočne. Bedárov som potom už nemohol skúšať, lebo sa mi to križovalo s iným projektom. Vtedy som teda zbytočne prišiel na Novú scénu, pretože skúška sa nakoniec nekonala a ako som išiel k autu, tak som ho nenašiel. Nestál som ani na zákaze ani som nikomu nezavadzal a odtiahli ma. Bola to vysoká pokuta, ale inak pokuty často neplatím, lebo sa snažím jazdiť podľa pravidiel.

 

Boli nejaké nehody za tvoj šoférsky život?

 

Vyparkovával som moju “stodvacinu” a pozeral som do spätného zrkadla, ale nevidel som dobre, lebo to bolo v zákrute a ťukli do mňa. Druhá nehoda bola, že som stál na vedľajšej ceste, čakal som na hlavnej a zozadu do mňa nabúralo auto. Z auta za mnou vybehla nešťastná pani a začala sa ospravedlňovať, že namiesto brzdy dala plyn. Viezla manžela z nejakej oslavy. Ona na aute nemala nič, ale ja som musel meniť plechy. 

 

Máte aj teraz v rodine škodovky?

 

Teraz máme Superba, na ktorom jazdí manželka a ja jazdím na Citi Go, do ktorého napracem celú rybársku výbavu, pretože má hlboký kufor na tak malé auto. Dozadu dám stoličku, kýble, byvak, v kufri mám ostatné veci a vpredu mám udice. Ryby, ak chytím, tak potom väčšinou púšťam naspäť do vody. Niekedy ak máme chuť na rybu tak si ju čerstvú pripravíme, ale ryby nemrazíme, lebo nám také nechutia. Čerstvé ryby sú najlepšie…

 

Text, foto a video: Alena Chorvátová

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode