Všetko pre deti od značky Frosch

20.02.2024 19:50

Pred narodením aj po narodení bábätka riešia maminky radu najrôznejších otázok. Od zdravotného stavu seba, dieťaťa, stravy po používanie vhodných prostriedkov v domácnosti. Zrazu sa vynorí otázka, ako správne ošetrovať napríklad cumlíky alebo dojčenské fľašky a čím umývať detský riad u batoliat, ktoré všetko strkajú do úst. Či obyčajnou vodou? A stačí to alebo aký prípravok je vhodný? Podobné otázky vznikajú s praním oblečenia, ktoré sa denne aj niekoľkokrát mení. A ako sa starať o malé deti samotné? Čo je vhodné pre ich kúpeľ? Spokojné bábätko je pritom to najdôležitejšie, pretože potom odpadne zbytočný plač spojený s bolesťou bruška alebo štipľavé oči pri kúpaní. Pokiaľ je spokojne bábätko, je spokojná celá rodina a hlavne maminka. Ekologická značka si toto uvedomuje a ponúka ucelenú radu Frosch Baby. Tá zahrňuje čistiace prípravky ako spojené so stravovaním, praním, ale aj kúpaním tých najmenších detí. Prípravky môžu využiť všetci s citlivou pokožkou, pretože sú navrhnuté naozaj s rozmyslom. Rada Baby zahrňuje Frosch Umývací prostriedok na dojčenské fľašky a cumlíky, Frosch Hygienický čistič detských potrieb a umývateľných povrchov, Hypoalergénny prací prostriedok na dojčenskú bielizeň, Hypoalergénne máchadlo na dojčenskú a detskú bielizeň a Sprej na škvrny na dojčenskej bielizni. Pre hygienu detí je potom určené Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti a Frosch sprchový gél a šampón pre deti s prídavkom panthenolu. Výrobky značky Frosch zaručujú bezpečnosť. Majú neutrálne pH 5,5, sú hypoalergénne a neobsahujú farbivá ani vonné oleje. A naviac sú ekologické, a to ako svojím obsahom, tak obalmi, ktoré sú vyrobené zo 100% recyklátu a sú opäť recyklovateľné. Ich používaním doprajete to najlepšie ako svojim deťom, tak planéte, a to bez akéhokoľvek obmedzovania. 

Pokožka detí je veľmi citlivá, zaslúži si preto tu najjemnejšiu a najšetrnejšiu starostlivosť. Detské pracie gély pre bábätká a batoľatáby teda mali byť navrhnuté s ohľadom na špecifické potreby detskej pokožky. V našej kategórii Frosch Baby nájdete nielen šetrné a ekologické pracie prostriedky pre bábätká, ale tiež napríklad hygienický čistič na detské potreby a umývateľné povrchy, s ktorými deti prichádzajú do kontaktu,“ uvádza Markéta Terčová, obchodná riaditeľka pre značku Frosch. „Detská bielizeň je neustále v kontaktu s citlivou detskou pokožkou, preto je dôležité venovať praniu oblečenia pre bábätká zvýšenú pozornosť a zvoliť vhodné prípravky. Naše eko pracie prášky a prace prostriedky pre deti, bábätká a novorodencov sa postarajú o to, že bude vaša bielizeň hygienicky čistá a bez škvŕn. Pracie prostriedky Frosch majú špeciálne vyvinutú receptúru pre potreby dojčiat, detí a alergikov, takže sa môžete spoľahnúť na to, že sú maximálne šetrné aj k tej najcitlivejšej pokožke bábätiek už od narodenia,“ dodáva Markéta Terčová.

Pre prvé krôčiky bez chémie

Logo Frosch Baby označuje hypoalergénnu radu produktov, ktorú značka Frosch vyvinula špeciálne pre bezpečnú čistotu novorodencov a malých detí. Produktová rada Baby uľahčí maminkám výber vhodných produktov pre svoju domácnosť, pretože je kompletná a zahrňuje všetko od prostriedkov pre použitie v kuchyni, po pranie až po hygienu detí. Sortiment zahrňuje Tekutý Hypoalergénny prací prostriedok na dojčenskú bielizeňHypoalergénne máchadlo na dojčenskú a detskú bielizeň a Sprej na škvrny na dojčenskej bielizni. Spolu s pracími prostriedkami sú v rade Frosch Baby tiež čistiace prostriedky, určené pre bezpečné poznávanie sveta Umývací prostriedok na dojčenské fľašky a cumlíky a Hygienický čistič detských potrieb a umývateľných povrchov.

Do kuchyne a jedálne

 

Pre umývanie všetkého dojčenského vybavenia a riadu je tu Frosch Umývací prostriedok na dojčenské fľašky a cumlíky EKO, 500 mlHypoalergénne zloženie čistí dôkladne odolné zvyšky mlieka, štiav a ďalších pokrmov a bez zvyškov sa z riadu opláchne. Zloženie s neutrálnym pH je vhodné aj pre alergikov, neobsahuje farbivá ani vonné oleje a farbivá. Odporúčaná cena je 4,76 Eur. 

 

Frosch Hygienický čistič detských potrieb a umývateľných povrchov EKO, 500 ml vyčistí detské doplnky, ako sú prebaľovacie pulty, jedálenské stoličky a umývateľné hračky. Dermatologicky testované zloženie s neutrálnym pH, bez parfumu a farbív je naviac doplnené provitamínom B5. Odporúčaná cena je 4,96 Eur.

 

Na pranie

Frosch EKO Baby Prací prostriedok na dojčenskú bielizeň 1500 ml

Ekologický prací prostriedok na dojčenskú bielizeň patrí k prípravkom s vysokou pracou silou a maximálnou šetrnosťou k detskej pokožke. Prináša účinné prírodné zloženie s výťažkom z harmančeka, odstraňuje škvrny z bielej aj farebnej bielizne, je hypoalergénny, vhodný aj pre citlivú detskú pokožku a pokožku alergikov, neobsahuje farbivá ani konzervanty. Poradí si s mnohými druhmi odolných škvŕn napríklad od mlieka, kaší, mrkvy alebo detských príkrmov na bielej aj farebnej bielizni. Jeho zloženie s výťažkami z harmančeka je šetrné k citlivej pokožke dojčiat, malých detí a alergikov. Prací prostriedok je dermatologicky testovaný. Odporúčaná cena je 10,80 Eur.

Frosch EKO Baby Hypoalergénne máchadlo na dojčenskú a detskú bielizeň 750 ml 

Chcete docieliť to, aby dojčenská bielizeň, detské prikrývky a ďalšie textílie boli čo najjemnejšie a najmäkšie? Potom si pozvite na pomoc ekologické hypoalergénne máchadlo na dojčenskú a detskú bielizeň. Spoľahnúť sa môžete na účinné prírodné zloženie s obsahom výťažku z harmančeka. Zloženie je šetrné nielen k prírode, ale aj k citlivej detskej pokožke, čo potvrdili aj dermatologické testy. Odporúčaná cena je 4,64 Eur.

 

Frosch EKO Baby Sprej na škvrny na dojčenskej bielizni 300 ml

Ekologický sprej na škvrny na dojčenskej bielizni patrí k špeciálnym prípravkom, ktoré sú veľmi šetrné k prírode a k detskej pokožke. Prírodné zloženie s obsahom citrátu si poradí s odolnými a zaschnutými škvrnami na dojčenskej bielizni. Z bielej aj farebnej bielizne ľahko odstráni napríklad škvrny od mlieka, kaší alebo detských príkrmov. Odporúčaná cena je 6,92 Eur.

Do kúpeľne - Na čisté ruky dohliada žabka

Z vedavé detské ručičky rady objavujú svet a zoznamujú sa tak so svojím okolím. Ruky sú však jedným z prenášačov baktérií či vírov a ich správne umývanie je preto celkom zásadné. Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti v dávkovači 300 ml obsahuje hodnotné zvlhčujúce prísady, ktoré poskytujú ochranu povrchu pokožky a je vhodné pre časté používanie. Hypoalergénne zloženie prírodného mydla jemne čistí a chráni pokožku detských rúk. Zloženie s neutrálnym pH zaisťuje príjemný, čistý a hebký pocit po umytí. Receptúra neobsahuje mikroplasty, parabény, EDTA ani farbivá a mydlo veľmi dobre znáša aj citlivá detská pokožka. Praktický dávkovač je vyrobený v niekoľkých veselých dizajnových variantoch s obrázkami žabky, ktorá poteší deti pri každom umývaní rúk. Odporúčaná cena je 3,28 Eur.

 

Umývanie vláskov bez slzičiek

 

Pre hygienu celého tela a vláskov prináša značka Frosch sprchový gél a šampón pre deti 300 ml,ktorý je vyvinutý s receptúrou zaisťujúcou extra jemnú starostlivosť pre citlivú pokožku detí. Šetrné zloženie umyje celé telo a pridaný panthenol sa postará o hydratáciu. Výťažky z pšeničného proteínu uľahčujú rozčesávanie detských vláskov a navracia im vitalitu. Jemné zloženie neštípe v očiach pri umývaní vláskov a je pH neutrálne. Receptúra neobsahuje mikroplasty, parabény, EDTA, ropné zložky, ani zložky živočíšneho pôvodu. Frosch Senses sprchový gél a šampón pre deti je k dostaniu v 3 farebných prevedeniach, a to v ružovej, zelenej a modrej. Odporúčaná cena je 3,44 Eur. 

 

Späť

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode