VOZIDLÁ MITSUBISHI MOTORS ODTERAZ S 5 ROČNOU ZÁRUKOU

05.01.2015 12:26

 

  • Výrobca Mitsubishi Motors predlžuje na svoje vozidlá v Európe vrátane Slovenska a Českej republiky záruku z troch na päť rokov

Už štyridsať rokov je spoľahlivosť vozidiel Mitsubishi Motors zákazníkom v Európe dôverne známa, o čom svedčí 2,6 milióna predaných vozidiel** Pajero Lancer, Colt, Galant, L200, Outlander a ďalšie, ktoré ešte stále slúžia svojim majiteľom v každodennej prevádzke naprieč celým regiónom*.

Spoľahlivosť vozidiel s logom troch diamantov sa zrodila v storočnej tradícii sofistikovaného inžinierstva Mitsubishi Motors, pričom pre mnohých európskych zákazníkov sa stala významným faktorom pri rozhodovaním o kúpe vozidla. „Teší nás, že záujem našich zákazníkov o vozidlá s logom troch diamantov neustále rastie a že aj Slováci volia spoľahlivé a technologicky vyspelé vozidlá Mitsubishi s puncom kvality „Made in Japan“., komentuje aktuálny vývoj Martin Krob, generálny riaditeľ M Motors SK. 

Stavajúc na bohatých skúsenostiach a získanej reputácii sa teraz automobilka Mitsubishi Motors rozhodla predĺžiť záruku poskytovanú výrobcom Mitsubishi Motors v Európe (MME)* zo súčasných troch rokov na päť rokov alebo 100 000 km, podľa skutočnosti, ktorá nastane skôr.

S platnosťou od 01.01.2015 bude táto záruka pokrývať 99%*** súčasného produktového portfólia v Európe* vrátane modelu Mitsubishi Outlander PHEV, ktorého batérie pohonu a elektro komponenty už v minulosti boli zahrnuté do 5 ročnej záruky.

Tieto nové záručné podmienky sa vzťahujú na vozidlá Mitsubishi registrované ako nové vozidlá v celej Európe vrátane Slovenska a Českej republiky počnúc 1. januárom 2015. Oproti pôvodnej záruke 3 roky alebo 100 000 km, teda dochádza predĺženiu záruky na vozidlá s logom troch diamantov o ďalšie dva roky s limitom 100 000 km.

„Predĺženie záruky na 5 rokov od výrobcu Mitsubishi Motors vnímame ako ďalší krok, ktorý sme urobili smerom k nášmu zákazníkovi a k jeho spokojnosti. Predstavuje ďalší míľnik v histórii našej značky, ktorá už onedlho oslávi 100. výročie svojej existencie. Je zároveň vyjadrením našej snahy o neustále zdokonaľovanie vozidiel Mitsubishi a ich technologickej vyspelosti, čo potvrdzujú aj nedávne výsledky, ktoré dosiahol náš bestseller Mitsubishi ASX v rebríčku spoľahlivosti TÜV 2015****, keď sa umiestnil v TOP 13 spomedzi 129 hodnotených modelov hneď za prémiovými značkami ako BMW, Audi či Mercedes.“, komentuje Martin Krob, generálny riaditeľ M Motors SK.

“Vďaka predĺženej záruke na 5 rokov si teraz naši zákazníci budú môcť užiť bezstarostnú jazdu s vozidlom Mitsubishi s vedomím, že po dobu 5 rokov od zakúpenia vozidla, alebo do dosiahnutia limitu 100 000 najazdených kilometrov im nevzniknú žiadne nepredvídané náklady spojené s opravou ich vozidla.”, dopĺňa Martin Krob.

„Pre zachovanie spoľahlivej prevádzky vozidla je nutné vykonávať jeho pravidelnú údržbu. Preto postačí, keď náš zákazník pre vykonanie pravidelnej servisnej prehliadky alebo akejkoľvek záručnej opravy po celý čas trvania záruky navštívi ktoréhokoľvek z autorizovaných opravcov Mitsubishi na Slovensku či v Európe. V prípade poruchy na ceste sa zase môže obrátiť na asistenčnú službu Mitsubishi Motors Assistance na čísle 0420 283 002 819 a to 24 hodín denne a 7 dní v týždni v Slovenskej republike alebo v ktorejkoľvek inej európskej krajine.“ uzatvára Martin Krob.

*s výnimkou Ruska a Ukrajiny

** vozidlá v prevádzke – údaj za fiškálny rok 2014 (s výnimkou Ruska a Ukrajiny)

***Pre nové vozidlá i-Miev, Lancer Evolution a L200 2WD platí záruka 3-roky na kvalitu alebo 100 000 km, podľa skutočnosti, ktorá nastane skôr. Na nasledujúce súčasti sa vzťahujú špeciálne záručné podmienky a záruka je obmedzená na 3 roky s obmedzením do 100 000 km: akumulátor 12V, lambda sondy, motorček ventilátoru kondenzátora klimatizácie (platí pre modely Pajero a L200), vstrekovacie trysky paliva a žeraviace sviečky (platí pre vznetové motory).

**** TÜV 2015 Rebríček spoľahlivosti 2- a 3- ročných vozidiel

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode