Voňavá za volantom - Rexona Stress Control

02.06.2015 13:08

Poznáte to, máte pred sebou nejakú dôležitú udalosť, na ktorej Vám obzvlášť záleží, či už ide o prvé rande, pracovnú schôdzku alebo napríklad svadobný deň, a Vaše telo vám kvôli stresu pripraví perné okamihy v tú najnevhodnejšiu chvíľu. Objaví sa pot, napriek tomu, že sme chceli vyvolať ten najlepší dojem. Čo s tým? Nedovoľte, aby na vás boli vidieť známky slabosti a nervozity. Nový krémový antiperspirant s patentovanou technológiou TRIsolid ™ vás ochráni pred potením po celý deň i noc. Zostaňte svieža a sebavedomá. Vďaka novému variantu Stress Control sa budete cítiť samy sebou isté aj v dôležitých životných momentoch. Rexona vás nezradí.

⦁    Rexona Stress Control - nový variant z radu Maximum Protection, najúčinnejšieho radu atiperspirantov Rexona
⦁    Buďte si istá sama sebou v momentoch, na ktorých vám najviac záleží

Konečne sa na vás usmialo šťastie a ten, na ktorého ste dlho mysleli, vás pozval na rande. Nedokážete sa sústrediť na nič iné a chcete byť na tento okamih dokonale pripravená. Nestačí si len vybrať najlepšie šaty a dať si prácu s dokonalým make-upom. Ako docieliť, aby ste na sebe nedali poznať nervozitu a pôsobili prirodzene?
Čaká vás pracovný pohovor na pozíciu, o ktorej celý život snívate. Starostlivo sa pripravujete na možné otázky, ale čo keď Vás aj tak nejaká zaskočí? Čo keď si Váš budúci šéf všimne, ako veľmi ste z pohovoru nervózna? Alebo sa nezadržateľne blíži Váš svadobný deň? Všetko je zahovorené, nachystané, zostáva len dúfať v pekné počasie a v to, aby všetko klaplo. A Vy by ste chceli byť napriek všetkému stresu tá najkrajšia a užiť si svoj deň v pokoji a pohode. Prečo nás naše telo často zrádza aj pri menej dôležitých momentoch a spôsobuje nám nepríjemné zážitky? Navyše v aktuálnom letnom počasí ešte častejšie?
"Stres prepína telo do núdzového režimu a spôsobuje rad fyziologických reakcií - srdce začne búšiť rýchlejšie, skráti sa dych, začneme sa červenať v tvári, zvýši sa prísun krvi do svalov a objavuje sa pot. Dôvodom je vyplavujúci sa hormón adrenalín, ktorý zvyšuje krvný tlak a tep, zrýchľuje srdcovú činnosť a aktivuje tiež potné žľazy," hovorí MUDr. Martina Hlavatá. "Pot v podpazuší obsahuje živiny pre baktérie, ktoré sa vyskytujú na pokožke, dôsledkom ich činnosti je často nepríjemný zápach," dodáva.


⦁    Spoľahnite sa na krémové antiperspiranty Rexona Maximum Protection pre stálu ochranu proti nadmernému poteniu, ktoré sú dvakrát účinnejšie než bežný antiperspirant Rexona v spreji. V strese, pri náročnom programe aj v horúcom počasí prináša istotu, že zostanete svieža, nech deň prinesie čokoľvek. Rexona Maximum Protection má zloženie s inovatívnou technológiou TRIsolidTM, ktorá reaguje na pohyby tela a poskytuje vedecky overenú ochranu proti poteniu, technológiu proti zápachu, ktorá reaguje na pohyby tela a uvoľňuje príjemnú vôňu po celý deň a zároveň zložku pre hydratáciu pokožky. Oceníte ju tiež pri aktuálnom teplom počasí. Pre maximálny účinok je dobré použiť produkt pred spaním. Pri odpočinku sa antiperspirant lepšie usadí na pokožke a funguje celý ďalší deň, dokonca aj po sprchovaní. Vyskúšajte niektorý z produktov Rexona Maximum Protection v novom obale alebo novinku Stress Control a presvedčte sa, že vás ani v tých najdôležitejších chvíľach nezradí.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode