Vo víchrici to s fordom ani len nepohlo...

13.01.2024 22:01

Vo víchrici to s fordom ani len nepohlo...Herečka Viktoria Petrášová pracuje na voľnej nohe a stíha neuveriteľne veľa vecí. Hrá v divadlách, točí seriály. My sme ju vyspovedali, aká je za volantom, prekvapila technickými zručnosťami a porozprávala, ako sa jazdí na Bali. Vyskúšala si nový mild hybrid Ford Puma a veríme, že vás okrem rozhovoru, zaujmú aj testovacie videá. 

 

Žila si nejaký čas v Jasnej, pretože ti vyhovoval horský život, ale mesto ti dávalo prácu. Najprv si bola učiteľka, teraz si herečka. Kde sme ťa mohli vidieť a zažiť tvoje herectvo?

 

 

V SND v predstavení Apartmán Bristol, Veselé paničky Windsorské, v divadle Aréna v predstavení Zvieratká na letisku a minulý rok bola premiera v divadle Ticho a spol., kde hrám v predstavení Odpoveď na všetko. Pred koronou som hrala aj v DAB v Nitre, v predstavení Láska slečny Eliotovej, to bola jedna z mojich najkrajších divadelných skúseností. Hrala som tiež vo filme Úsvit, ktorý mal nedávno premiéru v kinách, čo bola úžasná skúsenosť, rovnako ako aj vo filme Kryštof, kde som hrala postavu mladej matky. Utekala som cez les v snehu s trojmesačným bábätkom a pod šatami som mala neoprén, keďže bola naozaj veľká zima. Všetko dopadlo dobre a obidva filmy boli v spolupráci s českou produkciou. Zaujímavosťou možno je, že mladí českí herci už dnes slovenčine veľmi nerozumejú. Občas, som im naozaj musela prekladať zo slovenčiny do češtiny. Čo sa týka seriálov, naposledy som točila seriál Nemocnica a teraz pracujem na novom projekte s názvom Ranč.

 

Ako ti dopadla autoškola? Zvladla si ju bez ťažkostí?

Moja autoškola bola v pohode a zároveň bola vtipná, pretože ma skoro vyhodili. Záverečné skúšky som robila s mojim vtedajším frajerom, ktorému som na testoch trochu našepkávala. Vyhrešili ma, ale test ma nechali dokončiť. A môj bývalý priateľ mi možno vlastne vďačí za vodičák, ha ha.

 

Pracovala si v Pizzerii a našetrila si si peniaze na svoje prvé auto, ktorým bol ford.

Máš s ním nejaké zážitky?

Bola som s ním spokojná a napriek tomu, že to bola jazdenka, tak mi slúžilo veľmi dobre a cítila som sa v ňom bezpečne. Pamätám si, ako som išla vo víchrici a s fordom to ani nepohlo. Uštedrila som mu pár menších škrabancov, ale našťastie nič vážne.

 

 

Hoci si nemala žiadnu pokutu… aj tak ťa policajti zastavili. Prečo?!

 

V rámci kontroly ma zastavili, keď som išla z práce a chýbala mi kartička poistenia vozidla. Vyšla som z auta, 

mala som na sebe oblečené šaty a fúkal vietor, tak si asi viete domyslieť, že mi tie šaty trochu podfukovalo. S úsmevom mi povedali, že, keď tak fúka vietor, pokutu mi nedajú. Dokonca ma upozornili, ktorej ceste sa mám vyhnúť, aby som nenarazila na ich kolegov, ktorí dôraznejšie kontrolujú, a teda nech idem radšej cez dediny.

 

 

Si vraj technický typ a v aute vozíš psa...je to pravda?!

 

Technický typ som, ale samozrejme ako v čom, s niečím si poradím a s niečím zase nie. Som dievča z dediny, tak niečo som sa hádam popri rodičoch naučila. V aute vozievam fenku, ktorá nie je až tak poriadkumilovná ako ja. Vysávam a upratujem v aute, hlavne vzadu. U mňa vpredu čisto a vzadu, kde je weimarka vie byť niekedy riadny bordel! V aute ju vždy pripútam psím pásom. Niekedy si labku oprie o vnútornú opierku dverí a pozerá von oknom, vtedy vyzerá veľmi inteligentne. Skoro ako človek. Väčšinu času, ale prespí. Je to poslušný spolujazdec.

 



Prešla si takmer celú Európu, ale máš veľa spomienok na Bali. Prečo?

 

Nedodržujú tam veľmi dopravné pravidlá a jazdia tam hocijako. Napríklad, ak chcú ísť na vozovku, tak, raz zatrúbia, ak chcú odbočiť, tak zatrúbia dvakrát, ak chcú zastaviť, tak. zatrúbia trikrát. Počujete tam neustále trúbenie, , pretože oni sa tak dorozumievajú. Paradoxne je tam minimálna nehodovosť. V podstate sú nonstop v strehu, lebo sa nespoliehajú na značky. U nás sa jednoducho spoliehame na značky. Jazdila som tam s priateľom na skútri, čo bol adrenalín, pretože majú často doslova deravé cesty. Do jednej takej diery sme nabehli a vyletela som zo skútra. Skončila som v nemocnici s dierou v kolene. Vyberali mi kamienky z rany a  ja som popritom kričala o dušu a oproti mne kričala zase rodiaca žena. 5 dní som ležala na izbe s antibiotikami a pozerala filmy, ale napriek tomu som si Bali užila ako sa len dalo. Určite by som kvôli tomu neprestala jazdiť, ani na aute a na skúter si tiež rada znova sadnem.

 

 

Text, foto a video: Alena Chorvátová

 

Nabúrala som v kruháči...

 

Herečka Viktoria Petrášová pracuje na voľnej nohe a stíha neuveriteľne veľa vecí. Hrá v divadlách, točí seriály. My sme ju vyspovedali, aká je za volantom, prekvapila technickými zručnosťami a porozprávala, ako sa jazdí na Bali. Vyskúšala si nový mild hybrid Ford Puma a veríme, že vás okrem rozhovoru, zaujmú aj testovacie videá.

 

Žila si nejaký čas v Jasnej, pretože ti vyhovoval horský život, ale mesto ti dávalo prácu. Najprv si bola učiteľka, teraz si herečka. Kde sme ťa mohli vidieť a zažiť tvoje herectvo?

 

V SND v predstavení Apartmán Bristol, Veselé paničky Windsorské, v divadle Aréna v predstavení Zvieratká na letisku a minulý rok bola premiera v divadle Ticho a spol., kde hrám v predstavení Odpoveď na všetko. Pred koronou som hrala aj v DAB v Nitre, v predstavení Láska slečny Eliotovej, kde som mala hlavnú postavu. Vo filme Úsvit som hrala epizódnu postavu, čo bola dobrá skúsenosť, ako aj vo filme Kryštof, kde som hrala postavu mamičky s malým bábätkom. Utekala som cez les a pod šatami som mala neoprén, čo bola taká zima. Zaujímavosťou možno je, že mladí českí herci už slovenčine moc nerozumejú. Prekladala som im zo slovenčiny do češtiny, ale je to tak, že táto generácia má s tým problém. Osobne mám dobrý vzťah k češtine. Naposledy som točila seriál Nemocnica a teraz ma uvidíte v novom seriáli Ranč.

 

Ako ti dopadla autoškola? Zvladla si ju bez ťažkostí?

 

Moja autoškola bola v pohode a zároveň bola vtipná, pretože ma skoro vyhodili. Záverečné skúšky som robila s mojim vtedajším frajerom, ktorému som na testoch pomáhala. Vyhrešili ma, ale môj test som urobila na plný počet bodov, tak ma nevyhodili. Nakoniec urobil aj môj frajer, ktorý síce nemal plný počet bodov, ale spravil. Možno som mu práve ja pomohla, že nakoniec prešiel...

 

Pracovala si v Pizzerii a našetrila si si peniaze na svoje prvé auto, ktorým bolstarší ford. Máš s ním nejaké zážitky?

 

Bola som s ním spokojná a napriek tomu, že to bola jazdenka, tak mi slúžilo veľmi dobre a cítila som sa v ňom bezpečne. Pamätám si, ako som s ním išla vo víchrici a ani to s ním nepohlo. Vtipné bolo to, že ako som odbočovala doprava, tak som sa celá nakláňala na tú stranu. Neviem, či to môžem povedať, ale nabúrala som v kruháči. Jeden vodič sa ponáhľal do kruháča a ja som sa tak zľakla, že som dupla na brzdu a zozadu do mňa nabúrala dodávka. Možno to bola sčasti moja chyba, lebo som nemala návyky predvídavosti, ani odhad. Začala som sa smiať, lebo som nemohla plakať, to už by som sa nepohla vôbec. Vodičovi som sa ospravedlnila, nemal žiadny škrabanec…

 

Hoci si nemala žiadnu pokutu… aj tak ťa policajti zastavili. Prečo?!

 

V rámci kontroly ma zastavili, keď som išla z práce a chýbala mi kartička poistenia vozidla. Vyšla som z auta, mala som na sebe oblečené šaty a fúkal vietor. S úsmevom mi povedali, že, keď tak fúka vietor, tak mi pokutu nedajú. Upozornili ma, ktorej ceste sa mám vyhnúť, kde ich kolegovia dôraznejšie kontrolujú a nech idem radšej cez dediny. Zatiaľ som ešte pokutu neplatila a napriek tomu, že robím veľa chýb, tak mám šťastie a dúfam, že mi to, čo najdlhšie vydrží.

 

Si vraj technický typ a v aute vozíš psa...je to pravda?!

 

A k tomu som aj z dediny… Mala som frajera, aj tak som vždy opravovala WC alebo vymieňala žiarovku. V aute vozievam fenku, ktorá nie je až tak poriadkumilovná ako ja. Vysávam a upratujem v aute, hlavne vzadu. U mňa vpredu čisto a vzadu, kde je weimarka, tak je riadny bordel!

V aute ju pripútam psím aj vodičovým pásom. Labku si oprie o vnútornú opierku dverí a vtedy vyzerá veľmi inteligentne, keď pozerá von z okna. Občas, ak zaspí, tak si dá hlavu do záklonu a ľudia na pumpe pozerajú, či môj pes žije, pretože je to taká zvláštna poloha a vyzerá to, ako, keby mala hlavu oddelenú od tela…

 

Prešla si celú Európu, ale máš veľa spomienok na Bali. Prečo?

 

Nedodržujú tam dopravné pravidlá a jazdia tam hocijako. Napríklad, ak chcú ísť na vozovku, tak, raz zatrúbia, ak chcú odbočiť, tak dvakrát zatrúbia, ak chcú zastaviť, tak trikrát zatrúbia. Počujete tam vkuse trúbenie, pretože oni sa tak dorozumievajú. Paradoxne je tam najmenšia nehodovosť. V podstate sú nonstop v strehu, lebo sa nespoliehajú na značky. U nás sa sústreďuješ na značky a nekontroluješ sa tak, ako oni, a máme viac nehôd. Jazdila som tam s priateľom na skútri, čo bol adrenalín, pretože majú deravé cesty a do jednej sme nabehli a vyletela som zo skútra. Skončila som v nemocnici s dierou v kolene. Vyberali mi kamienky z rany a kričala som o dušu a oproti mne kričala zase rodiaca žena. 5 dní som ležala na izbe s antibiotikami a pokazilo mi to dovolenku...

 

Text, foto a video:Alena Chorvátov

 

Vo víchrici to s fordom ani len nepohlo...Herečka Viktoria Petrášová pracuje na voľnej nohe a stíha neuveriteľne veľa vecí. Hrá v divadlách, točí seriály. My sme ju vyspovedali, aká je za volantom, prekvapila technickými zručnosťami a porozprávala, ako sa jazdí na Bali. Vyskúšala si nový mild hybrid Ford Puma a veríme, že vás okrem rozhovoru, zaujmú aj testovacie videá. 

 

Žila si nejaký čas v Jasnej, pretože ti vyhovoval horský život, ale mesto ti dávalo prácu. Najprv si bola učiteľka, teraz si herečka. Kde sme ťa mohli vidieť a zažiť tvoje herectvo?

 

 

V SND v predstavení Apartmán Bristol, Veselé paničky Windsorské, v divadle Aréna v predstavení Zvieratká na letisku a minulý rok bola premiera v divadle Ticho a spol., kde hrám v predstavení Odpoveď na všetko. Pred koronou som hrala aj v DAB v Nitre, v predstavení Láska slečny Eliotovej, to bola jedna z mojich najkrajších divadelných skúseností. Hrala som tiež vo filme Úsvit, ktorý mal nedávno premiéru v kinách, čo bola úžasná skúsenosť, rovnako ako aj vo filme Kryštof, kde som hrala postavu mladej matky. Utekala som cez les v snehu s trojmesačným bábätkom a pod šatami som mala neoprén, keďže bola naozaj veľká zima. Všetko dopadlo dobre a obidva filmy boli v spolupráci s českou produkciou. Zaujímavosťou možno je, že mladí českí herci už dnes slovenčine veľmi nerozumejú. Občas, som im naozaj musela prekladať zo slovenčiny do češtiny. Čo sa týka seriálov, naposledy som točila seriál Nemocnica a teraz pracujem na novom projekte s názvom Ranč.

 

Ako ti dopadla autoškola? Zvladla si ju bez ťažkostí?

Moja autoškola bola v pohode a zároveň bola vtipná, pretože ma skoro vyhodili. Záverečné skúšky som robila s mojim vtedajším frajerom, ktorému som na testoch trochu našepkávala. Vyhrešili ma, ale test ma nechali dokončiť. A môj bývalý priateľ mi možno vlastne vďačí za vodičák, ha ha.

 

Pracovala si v Pizzerii a našetrila si si peniaze na svoje prvé auto, ktorým bol ford.

Máš s ním nejaké zážitky?

Bola som s ním spokojná a napriek tomu, že to bola jazdenka, tak mi slúžilo veľmi dobre a cítila som sa v ňom bezpečne. Pamätám si, ako som išla vo víchrici a s fordom to ani nepohlo. Uštedrila som mu pár menších škrabancov, ale našťastie nič vážne.

 

 

Hoci si nemala žiadnu pokutu… aj tak ťa policajti zastavili. Prečo?!

 

V rámci kontroly ma zastavili, keď som išla z práce a chýbala mi kartička poistenia vozidla. Vyšla som z auta, 

mala som na sebe oblečené šaty a fúkal vietor, tak si asi viete domyslieť, že mi tie šaty trochu podfukovalo. S úsmevom mi povedali, že, keď tak fúka vietor, pokutu mi nedajú. Dokonca ma upozornili, ktorej ceste sa mám vyhnúť, aby som nenarazila na ich kolegov, ktorí dôraznejšie kontrolujú, a teda nech idem radšej cez dediny.

 

 

Si vraj technický typ a v aute vozíš psa...je to pravda?!

 

Technický typ som, ale samozrejme ako v čom, s niečím si poradím a s niečím zase nie. Som dievča z dediny, tak niečo som sa hádam popri rodičoch naučila. V aute vozievam fenku, ktorá nie je až tak poriadkumilovná ako ja. Vysávam a upratujem v aute, hlavne vzadu. U mňa vpredu čisto a vzadu, kde je weimarka vie byť niekedy riadny bordel! V aute ju vždy pripútam psím pásom. Niekedy si labku oprie o vnútornú opierku dverí a pozerá von oknom, vtedy vyzerá veľmi inteligentne. Skoro ako človek. Väčšinu času, ale prespí. Je to poslušný spolujazdec.

 



Prešla si takmer celú Európu, ale máš veľa spomienok na Bali. Prečo?

 

Nedodržujú tam veľmi dopravné pravidlá a jazdia tam hocijako. Napríklad, ak chcú ísť na vozovku, tak, raz zatrúbia, ak chcú odbočiť, tak zatrúbia dvakrát, ak chcú zastaviť, tak. zatrúbia trikrát. Počujete tam neustále trúbenie, , pretože oni sa tak dorozumievajú. Paradoxne je tam minimálna nehodovosť. V podstate sú nonstop v strehu, lebo sa nespoliehajú na značky. U nás sa jednoducho spoliehame na značky. Jazdila som tam s priateľom na skútri, čo bol adrenalín, pretože majú často doslova deravé cesty. Do jednej takej diery sme nabehli a vyletela som zo skútra. Skončila som v nemocnici s dierou v kolene. Vyberali mi kamienky z rany a  ja som popritom kričala o dušu a oproti mne kričala zase rodiaca žena. 5 dní som ležala na izbe s antibiotikami a pozerala filmy, ale napriek tomu som si Bali užila ako sa len dalo. Určite by som kvôli tomu neprestala jazdiť, ani na aute a na skúter si tiež rada znova sadnem.

 

 

Text, foto a video: Alena Chorvátová

 

Nabúrala som v kruháči...

 

Herečka Viktoria Petrášová pracuje na voľnej nohe a stíha neuveriteľne veľa vecí. Hrá v divadlách, točí seriály. My sme ju vyspovedali, aká je za volantom, prekvapila technickými zručnosťami a porozprávala, ako sa jazdí na Bali. Vyskúšala si nový mild hybrid Ford Puma a veríme, že vás okrem rozhovoru, zaujmú aj testovacie videá.

 

Žila si nejaký čas v Jasnej, pretože ti vyhovoval horský život, ale mesto ti dávalo prácu. Najprv si bola učiteľka, teraz si herečka. Kde sme ťa mohli vidieť a zažiť tvoje herectvo?

 

V SND v predstavení Apartmán Bristol, Veselé paničky Windsorské, v divadle Aréna v predstavení Zvieratká na letisku a minulý rok bola premiera v divadle Ticho a spol., kde hrám v predstavení Odpoveď na všetko. Pred koronou som hrala aj v DAB v Nitre, v predstavení Láska slečny Eliotovej, kde som mala hlavnú postavu. Vo filme Úsvit som hrala epizódnu postavu, čo bola dobrá skúsenosť, ako aj vo filme Kryštof, kde som hrala postavu mamičky s malým bábätkom. Utekala som cez les a pod šatami som mala neoprén, čo bola taká zima. Zaujímavosťou možno je, že mladí českí herci už slovenčine moc nerozumejú. Prekladala som im zo slovenčiny do češtiny, ale je to tak, že táto generácia má s tým problém. Osobne mám dobrý vzťah k češtine. Naposledy som točila seriál Nemocnica a teraz ma uvidíte v novom seriáli Ranč.

 

Ako ti dopadla autoškola? Zvladla si ju bez ťažkostí?

 

Moja autoškola bola v pohode a zároveň bola vtipná, pretože ma skoro vyhodili. Záverečné skúšky som robila s mojim vtedajším frajerom, ktorému som na testoch pomáhala. Vyhrešili ma, ale môj test som urobila na plný počet bodov, tak ma nevyhodili. Nakoniec urobil aj môj frajer, ktorý síce nemal plný počet bodov, ale spravil. Možno som mu práve ja pomohla, že nakoniec prešiel...

 

Pracovala si v Pizzerii a našetrila si si peniaze na svoje prvé auto, ktorým bolstarší ford. Máš s ním nejaké zážitky?

 

Bola som s ním spokojná a napriek tomu, že to bola jazdenka, tak mi slúžilo veľmi dobre a cítila som sa v ňom bezpečne. Pamätám si, ako som s ním išla vo víchrici a ani to s ním nepohlo. Vtipné bolo to, že ako som odbočovala doprava, tak som sa celá nakláňala na tú stranu. Neviem, či to môžem povedať, ale nabúrala som v kruháči. Jeden vodič sa ponáhľal do kruháča a ja som sa tak zľakla, že som dupla na brzdu a zozadu do mňa nabúrala dodávka. Možno to bola sčasti moja chyba, lebo som nemala návyky predvídavosti, ani odhad. Začala som sa smiať, lebo som nemohla plakať, to už by som sa nepohla vôbec. Vodičovi som sa ospravedlnila, nemal žiadny škrabanec…

 

Hoci si nemala žiadnu pokutu… aj tak ťa policajti zastavili. Prečo?!

 

V rámci kontroly ma zastavili, keď som išla z práce a chýbala mi kartička poistenia vozidla. Vyšla som z auta, mala som na sebe oblečené šaty a fúkal vietor. S úsmevom mi povedali, že, keď tak fúka vietor, tak mi pokutu nedajú. Upozornili ma, ktorej ceste sa mám vyhnúť, kde ich kolegovia dôraznejšie kontrolujú a nech idem radšej cez dediny. Zatiaľ som ešte pokutu neplatila a napriek tomu, že robím veľa chýb, tak mám šťastie a dúfam, že mi to, čo najdlhšie vydrží.

 

Si vraj technický typ a v aute vozíš psa...je to pravda?!

 

A k tomu som aj z dediny… Mala som frajera, aj tak som vždy opravovala WC alebo vymieňala žiarovku. V aute vozievam fenku, ktorá nie je až tak poriadkumilovná ako ja. Vysávam a upratujem v aute, hlavne vzadu. U mňa vpredu čisto a vzadu, kde je weimarka, tak je riadny bordel!

V aute ju pripútam psím aj vodičovým pásom. Labku si oprie o vnútornú opierku dverí a vtedy vyzerá veľmi inteligentne, keď pozerá von z okna. Občas, ak zaspí, tak si dá hlavu do záklonu a ľudia na pumpe pozerajú, či môj pes žije, pretože je to taká zvláštna poloha a vyzerá to, ako, keby mala hlavu oddelenú od tela…

 

Prešla si celú Európu, ale máš veľa spomienok na Bali. Prečo?

 

Nedodržujú tam dopravné pravidlá a jazdia tam hocijako. Napríklad, ak chcú ísť na vozovku, tak, raz zatrúbia, ak chcú odbočiť, tak dvakrát zatrúbia, ak chcú zastaviť, tak trikrát zatrúbia. Počujete tam vkuse trúbenie, pretože oni sa tak dorozumievajú. Paradoxne je tam najmenšia nehodovosť. V podstate sú nonstop v strehu, lebo sa nespoliehajú na značky. U nás sa sústreďuješ na značky a nekontroluješ sa tak, ako oni, a máme viac nehôd. Jazdila som tam s priateľom na skútri, čo bol adrenalín, pretože majú deravé cesty a do jednej sme nabehli a vyletela som zo skútra. Skončila som v nemocnici s dierou v kolene. Vyberali mi kamienky z rany a kričala som o dušu a oproti mne kričala zase rodiaca žena. 5 dní som ležala na izbe s antibiotikami a pokazilo mi to dovolenku...

 

Text, foto a video:Alena Chorvátov

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode