Vitajte vo svete darčekov AVON!

01.11.2018 08:59

V kozmetickej spoločnosti AVON vedia, že vám záleží na vašich najbližších. Nájdite im už teraz vhodné darčeky, ktoré vyčaria ten najžiarivejší úsmev na tvári. V predstihu a bez stresu môžete nakúpiť darčeky pre celú rodinu z pohodlia domova, aby ste si mohli vychutnať pokojný a čarovný čas Vianoc. Nechajte sa inšpirovať bohatou ponukou setov a noviniek ako stvorených na obdarovanie.

Vianočný beauty box

 

Každý deň vás poteší čosi iné! Vianočný beauty box v podobe adventného kalendára obsahuje 24 AVON bestsellerov, medzi ktorými nájdete dekoratívnu kozmetiku, pleťovú starostlivosť či voňavé potešenia.

Bežná cena: 125,00 €

 

Avon Life Colour je nová dámska vôňa vytvorená renomovaným módnym návrhárom Kenzom Takadom. Chutná šťavnatá hruška v kombinácii so sviežou magnóliou uvoľní vašu pozitívnu energiu a okúzľujúce tóny ryže basmati zanechávajú na pokožke zmyselnú hrejivosť. Každý deň je ako čistá strana, zaplňte ju krásnymi farbami a uvoľnite tak svoju kreativitu. Pozitívna vôňa vám vydrží od rána do večera.

 

Počas celého roka nachádzame na stránkach AVON katalógov česko-slovenskú divu, inšpiratívnu ženu a najmä AVON ambasádorku – Daru Rolins, ako odporúča svoje obľúbené výrobky z portfólia kozmetickej spoločnosti a delí sa o beauty triky. Ako ona vníma najkrajšie obdobie v roku? „Vianoce sú čas, ktorý si musíme vychutnať. My všetci. Nielen deti. Je to obdobie, kedy na seba máme byť lepší, pozornejší. Pozornosť a lásku máme  veľkoryso šíriť na všetky strany. A ako často a stále dokola hovorím, všetko začína u nás. Žena nesmie stratiť samú seba. Vzdať sa svojich snov, času, ktorý potrebuje venovať svojim záujmom, priateľom, veciam a aktivitám, ktoré ju robia šťastnou. Len tak bude spokojne žiariť a aj Vianoce v jej réžii budú naozaj šťastné a veselé.“ 

Ako zvláda toto obdobie bez stresu a zhonu? „Vianoce bez stresu? To predsa nejde! Ten k vianočným sviatkom celkom prirodzene patrí. Ide len o to, spríjemniť si ten zhon a nájsť si na seba čas. A presne z týchto dôvodov existujú všetky tie produkty, ktoré dokážu pozdvihnúť náladu a upokojiť telo aj myseľ. Mne vždy zlepší náladu obľúbená vôňa alebo chvíľka relaxu. Milujem produkty, ktoré si môžem pridať do relaxačného kúpeľa a následne ich aplikovať priamo na telo. Aktuálne si užívam rituál s prípravkami AVON Planet Spa. Voňajú bambuckým maslom a mojou milovanou čokoládou. Moja ďalšia rada znie: nenechávajte si všetko na poslednú chvíľu! Sama pred Vianocami nestíham obiehať obchody a využívam možnosť doručenia darčekov až domov. AVON ponúka niekoľko spôsobov doručenia, stačí pozrieť stránku www.avon.sk., vybrať čo by vašich blízkych potešilo a objednať.“

 

Senses Winter magic

 

Tekuté mydlo Winter Magic

Objem: 250 ml

Bežná cena: 4,90 €

 

Sprchovací gél Winter Magic

Objem: 250 ml

Bežná cena: 4,00 €

 

Sprchovací gél Winter Magic

Objem: 500 ml

Bežná cena: 5,70 €

 

Hrejivá zmes sladkých čerešní s jablkom a šťavnatými malinami vám okamžite vyčarí skvelú vianočnú náladu. Vyživujúci hydratačný sprchovací gél jemne čistí pokožku bez vysušovania. Obdarujte svojich blízkych špeciálnou vianočnou edíciou telovej starostlivosti.

 

 

Skvelé darčeky pre dámy:

 

Limitovaná kolekcia Luxe

 

 

Paleta očných tieňov Luxe – špeciálna edícia

Objem: 8 g

Bežná cena: 12,50 €

 

Zhusťujúca špirála Luxe Extravagance – špeciálna edícia

Objem: 7 ml

Bežná cena: 8,90 €

 

Rúž na pery Luxe – špeciálna edícia

Objem: 3,6 g

Bežná cena: 8,50 €

 

Najluxusnejší makeup teraz v špeciálnej edícií. Rúž s krémovým zložením s výťažkom z hodvábu dodáva perám sýtu farbu a zanecháva ich jemné a hydratované. Špirála s práškom z čierneho diamantu ponúka zážitok z úžasne zhustených rias. Päť sýtych očných tieňov v luxusných odtieňoch obohatených o výťažok z exotickej orchidey zaručí dokonalý vzhľad.

 

Luxusná telová starostlivosť Planet Spa

 

Set obsahuje:

 

Elixír do kúpeľa s bambuckým maslom a kakaom

Objem: 400 ml

 

Telový peeling s bambuckým maslom a hnedým cukrom

Objem: 200 ml

 

Telový krém s bambuckým maslom a čokoládovým truffle

Objem: 200 ml

 

Darčekové vrecúško (20 x 25,5 cm)

Hodnota setu: 46,90 €

 

Hrejivý čokoládový rituál s obsahom vzácneho výťažku z kakaa a bambuckého masla vyživuje a rozmaznáva pokožku. Lahodná vôňa okamžite zlepší vašu náladu. Set je zabalený v zlatistom darčekovom vrecúšku.

 

Trendy líčenie

 

Rozjasňovač Magical

Objem: 2,8 g

Bežná cena: 12,90 €

Ponúka holografický jas v kombinácii 5 jedinečných

odtieňov pre trendy perleťový jas pleti.

 

Paleta očných tieňov Perfect Wear

Objem: 7 g

Bežná cena: 13,90 €

6 v 1 ponúka nekonečné množstvo vzhľadov pre akúkoľvek príležitosť. Skombinujte 2 alebo 3 odtiene a vytvorte tak úžasný look.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode