Víkendový road trip a 5 miest pre najkrajšie svadby

26.04.2017 17:12

Plánujete romantickú a nezabudnuteľnú svadbu pod holým nebom? Pripravte si mapu a plnú nádrž! Nie je nič geniálnejšie ako zorganizovať s družičkami poriadnu babskú jazdu a prezrieť si tie najoriginálnejšie miesta činu na vlastné oči. Podľa najnovších informácií sú v kurze staré záhrady, hory, stodoly i vinárska tematika. Toto sú podľa nás miesta, ktoré sa oplatí vidieť.


Wiegerova vila, Svätý Jur.

Iba 6 kilometrov od Bratislavy, na kopci nad slnečnými vinohradmi a pod lesom Malých Karpát
sa nachádza Wiegerova vila. V letných mesiacoch sa tu odohrávajú svadby priamo pod starými stromami. 100 metrová svetelná reťaz pohupujúca sa medzi vetvami stromov, pripomínajúca roj svätojánskych mušiek, sa stala neodmysliteľným prvkom tamojších osláv.
Foto: Peter Cagala
 

Hotel Zochova Chata, Modra.

Chata, ktorá prvýkrát privítala svojich hostí v roku 1933, v 90tych rokoch upadla do zabudnutia, aby sa o dvadsať rokov neskôr mohla zaskvieť v celej svojej kráse a znova otvoriť brány pre nové generácie návštevníkov. Výnimočná premena hotela i areálu sa stala stredobodom pozornosti mnohých svadobných agentúr a fotografov.
Foto: krasolina.sk


Chateau Rúbaň, Rúbaň.

Iba pol hodinku jazdy autom, južne od Nových Zámkov, sídli mladé vinárstvo Chateau Rúbaň. Miestni vinári si tu zadovážili prekrásny prírodný, ručne šitý a celovyhrievaný stan. Ten osadili na okraji svojho lesoparku a zdá sa, že im tu zostane už natrvalo. Po ovenčení stanu romantickými svetielkami sa stal múzou domácich i zahraničných svadobných fotografov a vinárstvo má teraz okrem produkcie strekovského vína i plné ruky práce s organizovaním romantických svadieb pod holým nebom.
Foto: Chateau Rúbaň


Boutique Hotel AGATKA, Chorvátsky Grob.

Svadby ako z filmu sa konajú aj na hranici prírodnej rezervácie Šúr, v dedinke zvanej Chorvátsky Grob. Obľúbeným obradným miestom sa tu stala „svadobná lúčka“, po ktorej vedie červený koberec. Avšak najväčšiu romantiku zažívajú hostia po zotmení. Otvorený priestor nepotrebuje žiadnu kamufláž, žiadnu komplikovanú hru pozlátených doplnkov, barokových čalúnených nábytkov či ťažkých gobelínov.
Foto: hotelagatka.sk
   

Stodola Jelka, Jelka.

Na takúto svadbu musíte mať jednoducho odvahu. No garantujeme vám, že na ňu vaši hostia tak skoro nezabudnú. Drevená stodola Jelka s očarujúcim vidieckym rázom sa nachádza v rovnomennej dedinke, v okrese mesta Galanta. Jej „spojazdnenie“ nesie nádherný príbeh šikovnej kvetinárky. Areál starých hospodárskych budov pretvorila na miesto pre dojímavé svadby.
Foto: svadbavstodole.sk

     
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode