Vianočné balenie plné výživy s darčekom pre vaše nohy!

18.12.2018 14:33

Ako je už zvykom, aj tento rok pred najkrajšími sviatkami roka prichádza jednotka výživových doplnkov s obsahom diosmínu a hesperidínu vo vianočnom balení. Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple sú odteraz dostupné v slovenských lekárňach v originálnom prevedení spolu s darčekom. Potešia sa mu všetci, pre ktorých je cielená výživa nôh prvoradá, pričom radosť môžu spraviť aj svojim blízkym.

Veľké balenia 100 + 20 tabliet

Vianočné balenia výživových doplnkov Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple obsahujú 100 + 20 tabliet a navyše majú pribalený aj darček – hrejivé ponožky nielen pre nohy nohaté. Na pultoch lekární možno nájsť balenia s ponožkami už teraz a k dispozícii budú do vypredania zásob. Mobivenal micro a Mobivenal micro Simple je slovenskými užívateľmi rokmi overená kombinácia mikronizovaného (lepšie rozpustného a vstrebateľného) diosmínu a hesperidínu, Mobivenal micro okrem nich obsahuje aj 30 mg escínu v jednej tablete. Cena vianočného balenia sa neodlišuje od klasického balenia 100 +20 tabliet.

 

Viac informácií o výživových doplnkoch Mobivenal micro a Mobivenal micro simple nájdete na stránke www.mobivenal.sk alebo na Facebook stránke Mobivenal: https://www.facebook.com/mobivenal/.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode