VIAC NOVÝCH VOZIDIEL DACIA: NOVÝ LOGAN MCV A LIMITOVANÁ SÉRIA DUSTER AVENTURE

07.03.2013 09:42

Po modeloch Nová Dacia Logan, Nové Sandero a Nové Sandero Stepway prichádza Dacia s novým Loganom MCV, veľkým kombi za nízku cenu, a modelom Duster Aventure, praktickou a pútavou limitovanou sériou offroadu.


 

Nová Dacia Logan MCV

 

Od uvedenia na trh v roku 2006 sa v zhruba 40 krajinách predalo takmer 340 000 kusov modelu Logan MCV. Povzbudená silnou reakciou trhu teraz Dacia uvádza Nový Logan MCV, ktorý vstupuje do šľapají modelov Nový Logan, Nové Sandero a Nové Sandero Stepway.

 

Podobne ako Nový Logan a Nové Sandero aj Nový Logan MCV prichádza vo verzii kombi s moderným a príťažlivým stylingom interiéru. Ide o veľkorysé a funkčné vozidlo s priestranným interiérom (päť plnohodnotných sedadiel pre päť dospelých) a objemom batožinového priestoru 573 litrov.

 

Dacia s Novým Loganom MCV ako vždy nekompromisne ponúka na väčšine trhov viac prvkov za cenu výbehového modelu. Už od prvého výbavového stupňa prichádza Nová Dacia Logan MCV s pôsobivým komfortom, bezpečnosťou a praktickými vylepšeniami, napríklad s ESC, postrannými airbagmi (v krajinách Euro 5) a zadnými sedadlami delenými v pomere 2/3-1/3 (vo všetkých krajinách).

 

K novému príslušenstvu patrí multimediálny systém MediaNav, tempomat s obmedzovačom rýchlosti, zadné parkovacie senzory a režim Eco. Nové motory – dieselové a benzínový TCe 90 – zabezpečujú nízke prevádzkové náklady a pôžitok z jazdy bez ohrozenia spotreby alebo emisií CO2.

 

Nová Dacia Logan MCV sa na Slovensko dostane v júni 2013.

 

Limitovaná séria Duster Aventure

 

Duster Aventure je mimoriadne originálny offroad, ktorý ponúka prvky ako strešné reflektory, satelitnú navigáciu Garmin s topografickou mapou a gumové rohože. Tento model naisto priláka motoristov, ktorí chcú od toho všetkého už utiecť.

 

K úniku z preplneného sveta motivuje limitovaná séria ponukou dvoch farieb – Glacier White a Pearl Black. Ich príťažlivosť zdôrazňuje aj špeciálny exteriérový dekor a výrazné detaily čalúnenia.

 

Popri prednostiach, ktoré Dusteru priniesli tak veľký trhový úspech – štýl, priestorný interiér a offroadové vlastnosti – Duster Aventure prichádza s robustným vzhľadom a výraznou osobnosťou, a to všetko za atraktívnu cenu.

 

Limitovaná séria Dacia Duster Aventure sa začne predávať v apríli 2013 vo viac než 16 krajinách (na Slovensku sa o nej neuvazuje).

 

Modely Dacia sú ideálnou voľbou pre náročných motoristov: nízke prevádzkové náklady, záruka 3 roky/100 000 km a reputácia spoľahlivosti značky Dacia.

 

„S modelmi Nový Logan MCV a Duster Aventure pokračuje Dacia vo svojej stratégii, ktorá automobilovému trhu priniesla revolúciu vo forme nekompromisného dôrazu na jednoduchosť a veľkorysosť. V súlade s touto stratégiou, ktorá si doteraz získala viac než 2 300 000 zákazníkov, ponúkajú obidva nové modely veľkorysú výbavu a nádherný dizajn, a to za výhodné ceny značky Dacia.”

Arnaud Deboeuf, entry programme director

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode