VESPA PRIMAVERA JE SKÚTROM ROKA 2024 V ČESKEJ REPUBLIKE

06.03.2024 00:41

Vespa Primavera bola na slávnostnom galavečere vyhlásená za víťaza kategórie "Skútre" v prestížnej ankete Motocykel roku 2024, ktorú organizoval Zväz dovozcov automobilov v rámci veľtrhu Motosalon v Českej republike. Víťazstvo v ankete, v ktorej počet hlasujúcich prekonal hranicu desaťtisíc, potvrdzuje významnú pozíciu Primavery na českom trhu a zároveň zdôrazňuje kontinuálnu popularitu a kultový status značky Vespa medzi milovníkmi skútrov. „Chcel by som poďakovať odbornej aj laickej verejnosti, že ocenila neustály vývoj Primavery, vďaka ktorým sa už tak populárna Vespa stala tým najobľúbenejším skútrom Českej republiky,“ povedal Adam Žert, Country Manager spoločnosti Faber Moto, importéra značiek Piaggio Group do Českej republiky a na Slovensko.

 

Značka Vespa, symbol slobody, štýlu a talianskeho designu, si od svojho založenia v roku 1946 získala srdcia miliónov ľudí po celom svete. Vespa totiž nie je len skúter, ale vyjadrenie životného štýlu. Vďaka jedinečnému dizajnu, histórii plnej ikonických modelov a schopnosti inovovať bez toho, aby stratila na svojej autentickosti, sa Vespa stala nielen dopravným prostriedkom, ale kultovým fenoménom.

 

Model Primavera je ideálnym spojením elegancie a technologických inovácií, to všetko v kompaktných rozmeroch malého šasi, ktoré je vhodné pre všetky veľkosti jazdkýň a jazdcov. Primavera je synonymom pre slobodu a radosť zo života už od roku 1967 a neustále oslovuje nielen mladú generáciu, ale aj tých, ktorí hľadajú spojenie praktického a estetiky. Je navyše preslávená svojou agilitou v mestskom prostredí, nízkou spotrebou a spoľahlivosťou.

Nový inovovaný modelový rad Primavera a Sprint

Značka Vespa neprestáva inovovať a v máji tohto roka sa na slovenskom trhu objavia prvé kusy modernizovaných modelových radov Primavera a Sprint. Inovované modely Primavera a Sprint majú zhodnú exkluzívnu oceľovú karosériu a oba modely sa môžu pochváliť radom dizajnových vylepšení, vďaka ktorým sú ešte modernejšie.

 

Verzia Vespa Primavera Tech je doplnená o bezkľúčový systém a ráfiky kolies sú nové - s päťlúčovým dizajnom. Medzi ďalšie prvky, ktoré prešli designovými úpravami, patrí nová ozdobná lišta na blatníku a nový dizajn zadného krytu čelnej kapotáže.

 

Nový prístrojový panel elegantne kombinuje analógové aj digitálne funkcie na trojpalcovom LCD displeji. Okrem tradičného tachometra zobrazuje množstvo užitočných funkcií, vrátane dojazdu, spotreby paliva a priemernej a maximálnej rýchlosti. Digitálny prístrojový panel umožňuje aj správu multimediálnej platformy Vespa MIA, ktorá vie prepojiť Vespu so smartfónom a je súčasťou štandardnej výbavy u modelu Vespa Primavera Tech. K ostatným modelom radu je Vespa MIA k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo a s obmedzenými funkciami.
 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode