VĎAKA LUXUSNÝM VYLEPŠENIAM ZÍSKAVA NOVÝ NISSAN QASHQAI VÝNIMOČNÝ DIZAJN, VÝKON I SKVELÉ TECHNOLÓGIE

04.07.2017 08:49

Nissan Qashqai, najpredávanejší mestský crossover v Európe, je teraz k dispozícii v podstatne vylepšenej podobe, ktorá ďalej rozvíja jeho luxusný charakter. Vylepšenia sa týkajú štyroch oblastí, a to moderného dizajnu exteriéru, vyššej kvality interiéru, vylepšených jazdných vlastností a pridaní nových technológií Inteligentnej mobility Nissan. Vozidlo tak zákazníkom ponúka väčšie pohodlie, istotu a spoľahlivosť.

  • Najpredávanejší crossover v Európe získal luxusnejší charakter
  • Inšpiráciu na vylepšenie kvality, dizajnu, technológií i výkonu sme čerpali z názorov 2,3 milióna majiteľov vozidiel
  • Nová úroveň výbavy Tekna+ predstavuje Qashqai vo vrcholnej forme
  • Viac slobody a rozmanitejší výber z jazdných režimov – technológia ProPILOT pre autonómnu jazdu
  • Inteligentné núdzové brzdenie s rozpoznávaním chodcov – jedna z technológií Inteligentnej mobility Nissan, ktorými sme vozidlo vylepšili
  • V celej Európe v predaji od júna 2017

 

Cieľom širokého radu zmien, ktoré pramenia z názorov a spätnej väzby zákazníkov, je ešte viac upevniť nespochybniteľnú vedúcu pozíciu, ktorú má model Qashqai v tomto segmente. Zmenila sa i štruktúra úrovní výbavy. Novinkou je úroveň Tekna+, ktorá v segmente crossoverov triedy C-SUV znamená novonastavenú latku.

Pri svojom prvom uvedení na trh v roku 2007 bol Nissan Qashqai skutočným priekopníkom a odvtedy si stále zachováva výborné jazdné vlastnosti. Vďaka mnohým vylepšeniam pod povrchom karosérie sa výnimočná ovládateľnosť nového Nissanu Qashqai posúva na ešte vycibrenejšiu úroveň.

Výbava vozidla je doplnená o inovatívne technológie, zatiaľ čo pôvodné technológie boli vylepšené o nové bezpečnostné prvky. Pretože niektorí zákazníci pri riadení túžia po vyššej úrovni flexibility a väčšej slobode, pribudne do výbavy nového Nissanu Qashqai technológia autonómnej jazdy ProPILOT.

Philippe Saillard, generálny riaditeľ predaja a marketingu spoločnosti Nissan Europe, to komentuje takto: „Nissan Qashqai druhej generácie od svojho uvedenia na trh v roku 2014 vynikajúcim spôsobom reprezentuje nielen náš inovatívny rad crossoverov, ale i celú značku Nissan. Jeho fenomenálna predajnosť nás udržiava na pozícií špičky v danom segmente. Teraz, keď sme vylepšili luxusný dizajn vozidla, kvalitu, technológie i dynamiku jazdy, sme si istí, že špičkou zostaneme i naďalej.“

Na vylepšeniach modelu Qashqai pracovali konštruktérske tímy, ktoré má spoločnosť Nissan v Spojenom kráľovstve, Španielsku i Nemecku. Vozidlo sa i naďalej vyrába v britskom Sunderlande. Tamojší závod patrí k najefektívnejším výrobným zariadeniam, ktoré sú v automobilovom priemysle v Európe k dispozícii.

Nový Nissan Qashqai, ktorý bol predstavený už skôr v tomto roku na ženevskom autosalóne, sa v celej Európe začne predávať od júla 2017.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode