Valentín na ružiach ustlaný

14.02.2022 22:04

Nezáleží na tom, s kým, ale ako strávite sviatok zamilovaných. Najdôležitejšou osobou vo vašom živote ste aj tak VY, preto si v tento deň doprajte predovšetkým poriadnu dávku starostlivosti. Napríklad v podobe kozmetickej starostlivosti, ktorá „hrá“ aj vonia všetkými tónmi ružovej. Ako inšpiráciu vám prinášame valentínske „must-have“ menu od Dermacol.

Relaxačný kúpeľ je malý luxus, ktorý by ste si na Valentína rozhodne nemali odopierať.  Začnite ho sprchou a telovým peelingom s kryštálikmi cukru. Odstráni z pokožky odumreté kožné bunky a dokonale ju pripraví na vstrebávanie všetkých ďalších ošetrujúcich látok. Na tvár ešte naneste pleťovú masku, a potom sa už len ponorte do vane s teplou vodou a voňavým olejom. Po kúpeli  ošetrite tvár pleťovým krémom a celému telu doprajte krémové pohladenie v podobe bohatého telového masla. Nezanechá mastný film, ale iba príjemný pocit hodvábne jemnej pokožky, ktorý na záver ešte korunujte niekoľkými strekmi zmyselného parfumu.  Dokonalý valentínsky deň či večer môže začať.

 

O jedinečný zmyslový zážitok sa počas vášho kúpeľového rituálu postará správna vôňa. Siahnite po zmyselných tónoch damascénskej ruže, ktorou nájdete aj v kompletnom rade telovej kozmetiky Dermacol Flower Care. V ponuke nechýba ani elegantná vonná sviečka v tvare srdca. Sofistikovanou a jemnou vôňou marockej ruže vonia aj nový omladzujúci rad pleťovej kozmetiky Dermacol Caviar Energy. Obsahuje extrakt z bieleho kaviáru, ktorý podporuje revitalizáciu a regeneráciu pleti. Okrem masky v ňom nájdete aj denný a nočný krém a krém na okolie očí  a pery. Podmanivé tóny ruže, ktorá je symbolom lásky, vášne a krásy, by nemali chýbať ani vo vašom parfume. My odporúčame parfumovanú vodu Dermacol Flower Rose, v ktorom esenciu z májovej ruže sprevádzajú zelené listy, šípky a éterický moschus.

 

Nezostávajte len pri vôni a  ružový akcent dodajte aj svojmu líčeniu. Extra pozornosť venujte výberu rúžu, a to bez ohľadu na to, či vás čaká dlhý pracovný deň alebo vášnivý večer.  Z ponuky Dermacol odporúčame dlhotrvácny rúž 16H Lip Colour, ktorý odolá jedlu, pitiu aj záplave bozkov. Nechty si nalakujte lakom Dermacol 5 Day Stay, ktorého odolná textúra  vám zaručí dokonalý vzhľad  až päť dní.  Pokožku ošetrite  krémom na ruky Flower Care v praktickom balení, ktoré môžete mať neustále pri sebe.

 

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode