Uži si leto so Summer Boxom

02.07.2020 11:12

Konečne začali prázdniny a horúce dni plné výletov, piknikov a dovoleniek. Priprav sa na letný relax a uži si super počasie v prírode alebo pri vode. Waterdrop® predstavuje prvý Summer Box, ktorý sa postará o správnu náladu. Nájdeš v ňom úplne všetko, čo potrebuješ na neodolateľné leto.

Summer Box od waterdrop® je štýlová pomoc, ktorú ocenia aj tvoji priatelia. V každom boxe nájdeš kvalitnú deku v modernom dizajne, ktorú zbalíš do praktickej tašky a farebné porcelánové hrnčeky so slamkami stvorené pre dokonalý waterdrop® drink, ktorý si vychutnáš pod holým nebom. Pribalené sú rôzne chute mikrodrinkov, aj najnovší letný VIBE. Summer Box obsahuje aj praktický denník, kde okrem ľahkých receptov objavíš skvelé tipy na výlety alebo nápady, ako si užiť leto.

Vyber si svoj prvý Summer Box podľa farby, ktorá sa ti páči. Každý kúsok v boxe je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý nezaťažuje prírodu. Waterdrop® sa postará nielen o tvoj dôležitý pitný režim počas leta, ale aj o štýlové doplnky, ktoré ti pomôžu vychutnať si relax a zábavu s priateľmi.

Uži si leto s waterdrop®.

 

Odporúčaná cena je 79,90€.

Viac informácií nájdete na www.waterdrop.sk.

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode