Už štvrtý veteránsky zraz na Letisku v Šuranoch

07.07.2019 19:16

Všetci starneme alebo vlastne zrejeme do krásy ako veteránske autá a motocykle a tým aj stúpame na hodnote... mali sme možnosť ďaľšiu sezónu zúčastniť sa za našu redakciu Autoazena na úžasnom podujatí. Áno, boli sme na Veterán zraze, ktorý sa konal dňa 6.7.2019. Príjazd účastníkov na letisko bol o 13:00 - 13:30 a potom nasledoval príhovor organizátora podujatia Vlada Urbana a následne sa veterány predviedli vo svojej dvojhodinovej spanilej jazde.

Nádherné počasie ako na objednávku a nádherné autá a motocykle vôbec nezaostávali a až sa nechce veriť, že na zraze bolo raz toľko áut ako pred rokom a to číslo bolo niečo vyše 90 nádherných strojov, z ktorých bolo naozaj ťažko vyberať, ktoré boli najkrajšie.

Našťastie bolo viac víťazných kategórií a urobili tak šťastných viacerých majiteľov veteránov a nielen tých, pretože 14 zaujímavých cien v tombole od sponzorov vrátane autoazena.sk potešilo všetkých, ktorých si zakúpili lístky.

Ako každý rok, tak aj tento nás potešili leteckí inštruktori v Šuranoch, ktorí previezli účastníkov podujatia na ultralightoch. A my sme pri tom nemohli chýbať...samozrejme, že sa tešíme opäť o rok na ďaľší ročník veteránov...:)

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode