Už odrátavaš dni do leta? Vieme ako to urýchliť.

16.05.2024 19:09

Určite už odrátavaš dni do leta. Dovolenky a letnú pohodu už cítiť vo vzduchu, a ak sa nevieš dočkať, poradíme ti, ako to urýchliť. Najdostupnejšia cesta je vôňa a chuť tropického ovocia, ktoré nájdeš aj v Microdrinku KOKO PIÑA od waterdrop®. Táto ikonická chuť obsahuje okrem kokosového orecha aj ananás, ktoré budú tvojím sprievodcom k exotickému raju a osvieženiu v horúcich letných dňoch.

Okrem prázdninovej zábavy netreba zabúdať na vodu, ktorá je základným stavebným kameňom nášho tela, a v lete je zvýšená potreba pitného režimu ešte dôležitejšia. Microdrink KOKO PIÑA nie je len chutný nápoj, ale aj zdroj hydratácie a blahodárnych účinkov. Kokosový orech obsahuje dôležité minerály a vitamíny, ktoré podporujú zdravie pokožky a imunitný systém. Ananás je plný enzýmov, ktoré podporujú trávenie a zlepšujú metabolizmus. Prečo teda čakať na leto, keď môžeš začať už teraz?
Dopraj si osviežujúci zážitok s waterdrop Microdrinkom KOKO PIÑA a priprav sa na slnečné dni plné energie a radosti. Urob si radosť svojmu telu a dopraj mu to najlepšie.



Viac informácií nájdeš na www.waterdrop.sk alebo v našom kiosku, v bratislavskom Auparku

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode