UŽ MILIÓN DUSTEROV

14.04.2014 11:21

  • Miliónty Duster bol vyrobený vo výrobnom závode Renault v  meste Curitiba, Brazília, a je určený pre zákazníka v rovnakej krajine.
  • Duster je v súčasnej dobe na trhu vo viac než 100 krajinách sveta a je vyrábaný v piatich výrobných závodoch po celom svete.

Duster nie je len jednou z hnacích síl medzinárodného rastu skupiny  Renault, Duster je najpredávanejším  modelom Skupiny Renault na svete.

 

Komerčný hit

Skutočnosť, že bolo vyrobených už jeden milión vozidiel Duster, ktoré boli  predané po celom svete v priebehu štyroch rokov od jeho uvedenia na trh, je veľavravná ilustrácia úspechu tohto modelu.

V súčasnej dobe sa predáva vo viac ako 100 krajinách sveta a to pod značkami Renault a Dacia .

 

Duster pod značkou Renault upevnil pozíciu skupiny na medzinárodných trhoch. Automobil, ktorý je navrhnutý tak, aby vyhovoval všetkým potrebám svojich zákazníkov je vo svete k dispozícii v rôznych verziách, ktoré boli špeciálne vytvorené pre rôzne potreby klientov. Napríklad verzia špeciálne pre studené klimatické podmienky predávaná v Rusku, alebo verzia „flex“ v Brazílii, ale aj špeciálna verzia s volantom na pravej strane pre indický trh.

 

Pod značkou Dacia dosahuje Duster rovnako významný úspech v európskych krajinách, kde zákazníci ocenili jeho skvelé jazdné vlastnosti, dizajn a cenu.

 

Päť najvýznamnejších trhov:

Trh

Značka

Celkový predaj od uvedenia

Rusko

Renault

151,633

Francúzsko

Dacia

145,612

Brazília

Renault

117,303

India

Renault

85,974

Nemecko

Dacia

70,159

 

Päť výrobných závodov:

Miliónty Duster bol vyrobený vo výrobnom závode Renaultu Curitiba v Brazílii. V súčasnosti  je vyrábaný v piatich závodoch: Pitesti (Rumunsko), Curitiba (Brazília), Envigado (Kolumbia), Moskva  (Rusko) , a Chennai (India).

 

Predaj modelu Duster by mal rásť aj v roku 2014, kedy by mal dosiahnuť počet 376 000 vyrobených kusov za rok.

 

Späť

Kontakt

Alena Chorvátová

+421905 992 998

© Alena Chorvátová 2011 Všetky práva vyhradené.

Webnode